




Produse folosite:
100g spanac
100g valeriană
120g anghinare BIO la grătar
3 linguri de porumb BIO
3 linguri de fasole roșie BIO fiartă, la borcan
3 linguri de năut, fiert BIO la borcan
1 ceapă roșie – mică
1 lingură semințe de in măcinate
3 linguri ulei de măsline
sucul de la jumătate de lămâie
3 linguri mix de semințe pentru salată
Mod de realizare:
Pentru început, tocați fin ceapa roșie și măcinați semințele de in (nutrienții acestora se absorb mai bine în corp atunci când acestea sunt măcinate).
Pentru măcinarea semințelor puteți folosi o râșniță pentru cafea, iar dacă doriți să măcinați o cantitate mai mare, puteți folosi un robot de bucătărie sau un blender vertical.
Într-un bol încăpător amestecați, rând pe rând, toate ingredientele.
Savurați cu drag această salată plină de nutrienți benefici pentru menținerea sănătății și a vitalității.
Poftă bună!