




Produse folosite:
100g salată de humus cu ardei roșu
100g salată caviar de vinete
200g crackers din grâu antic, sare de Cervia și ulei de măsline
pâine prăjită din grâu antic integral
1 linguriță semințe de susan
2 lingurițe ulei de măsline
frunze de pătrunjel proaspăt
Mod de realizare:
Această rețetă pentru platoul gourmet este pe cât de delicioasă, pe atât de versatilă și ușor de preparat.
În 2 boluri distincte puneți cele 2 salate savuroase: salata de humus cu ardei roșu și salata caviar de vinete. Apoi presărați semințe de susan și frunze de pătrunjel proaspăt.
Separat, pe o farfurie întinsă, așezați crackers din grâu antic cu sare de Cervia și pâinea prăjită din grâu integral. Adăugați puțin ulei de măsline extravirgin.
Puteți să adăugați la acest platou legume sau diverse preparate tradiționale, după gust.
Poftă bună!