




Produse folosite:
100g linguine din grâu dur și arpagic
50g ciuperci
100g broccoli
2 căței de usturoi
1 linguriță ulei de măsline
1 linguriță sos de soia light
1/2 linguriță mix de condimente sare cu ardei iute
Mod de realizare:
Pentru început, fierbeți linguinele din grâu dur și arpagic, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, pregătiți legumele: tăiați usturoiul mărunt; buchețelele de broccoli se separă ușor în fâșii subțiri.
Tăiați ciupercile în fâșii de grosime medie pentru a le simți savoarea și gustul autentic.
În tigaia cu ulei de măsline se amestecă legumele: broccoli, ciupercile și usturoiul, pentru aproximativ 10 minute, la foc mediu.
La final, amestecați pastele cu mixul delicios de legume la tigaie, iar apoi adăugați sosul de soia și mixul de condimente cu sare și ardei iute.
Vă recomandăm să serviți pastele calde.
Poftă bună!