Pancakes cu zmeură și sfeclă roșie

Pancakes cu zmeură și sfeclă roșie
ușor
15 min
9 clătite


Produse folosite:
  • 200g mix pentru clătite și vafe cu zmeură și sfeclă roșie
  • 450ml lapte vegetal fără zahăr, din orez și migdale
  • o linguriță de Ulei Trio Echilibru, pentru gătit și asezonat

Mod de realizare:

Într-un bol încăpător puneți mixul de clătite și adăugați treptat laptele de migdale. Amestecați ușor cu un tel până când compoziția se omogenizează.

Apoi, într-o tigaie adăugați o linguriță de ulei și lăsați la foc mic pentru 3 minute. Puneți pe rând câte jumătate de polonic din compoziție în tigaie. Când se formează bule deasupra clătitei este momentul să o întoarceți cu ajutorul unei palete din silicon. Gătiți pentru aproximativ 2 minute la foc mic și clătita este gata.

Ornați clătitele cu miere și nuci, sau topiți puțină ciocolată la bain-marie, decorați și adăugați fructele preferate.

Pentru a găti pancakes în formă de inimioară sau steluță este necesar să folosiți o formă de metal. După ce tigaia s-a încins, se pune forma unsă pe interior cu puțin ulei și se adaugă compoziția în interiorul acesteia. După ce se formează bulele, desprindeți ușor clătita de forma de metal iar apoi cu grijă, deoarece forma de metal este încinsă, îndepărtați-o din tigaie. Întoarceți clătita pe partea cealaltă și mai gătiți pentru aproximativ 2 minute la foc mic.

Compoziția de clătite se prepară foarte ușor, deoarece puteți folosi, așa cum scrie și pe ambalaj, un raport de 1:1 ca măsură. De exemplu, la o cană mix de clătite, adăugați o cană de lapte de migdale.

Sugestii de servire: vă recomandăm să serviți aceste clătite delicioase alături de miere de salcâm și nuci crude, ciocolată albă topită cu zmeură proaspătă /ciocolată albă topită cu afine proaspete.

Poftă bună!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!