Fasolea neagra este considerata o leguminoasa rara cu o compozitie foarte apropiata de alimentele de origine animala. Astfel, este un excelent inlocuitor pentru persoanele care nu consuma carne.
Boabele de fasole neagra de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Aceste boabe de fasole neagra reprezinta o sursa importanta de proteine sanatoase.
Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat.
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive. Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului. Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Fasolea neagra este considerata o leguminoasa rara cu o compozitie foarte apropiata de alimentele de origine animala. Astfel, este un excelent inlocuitor pentru persoanele care nu consuma carne.
Fasole neagra eco Franta 500g - Ingrediente: 100% boabe de fasole* neagra. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1277kj/304kcal, grasimi 1.4g din care acizi grasi saturati 0.3g, glucide 40g din care zaharuri 2.3g, fibre 23.3g, proteine 21.1g, sare 0.01g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.