Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.
Folosind faina de naut, lintea si proteinele delicioase din seminte de dovleac, acest mix ofera un continut ridicat de proteine. Formula sa rezulta dintr-un amestec de ingrediente integrale, astfel ca painea preparata reprezinta un aliment incredibil de hranitor si satios.
Hrisca macinata ofera amestecului un continut semnificativ de carbohidrati si fibre complexe si in combinatie cu fulgii de ovaz ofera senzatia de satietate.
Semintele de in, pe langa faptul ca sunt o sursa excelenta de proteine vegetale si omega 3, sunt esentiale pentru a conferi painii o textura fina si asigura satietatea.
De origine asiatica, Psyllium (Plantago ovata) contine o fibra solubila derivata din invelisul semintelor acestei plante. Acestea sunt folosite pentru a forma o pulbere cu o capacitate mare de absorbtie. Este important sa cresti consumul de apa atunci cand cresti aportul zilnic de fibre.
AJUTA LA CONTROLUL GREUTATII SI AL ZAHARULUI DIN SANGE - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, prevenind aportul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In acelasi timp, fibrele pot incetini absorbtia zaharurilor, ajutand astfel la controlul glicemiei.
CONTRIBUIE LA SANATATEA INTESTINALA - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la tranzitul normal si la functia intestinului, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.
OFERA SANATATE SISTEMULUI CARDIOVASCULAR - Fibrele din amestec, alaturi de continutul de grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange, un factor esential in sanatatea sistemului cardiovascular.
MOD DE PREPARARE: se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.
Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.
Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.
Produs in Protugalia.
Se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.
Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.
Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.
Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.
Mix instant pentru paine eco Protein Organic (fara gluten) 300g - Ingrediente: Faina de naut*, faina de OVAZ fara gluten*, faina de linte*, amidon de tapioca*, proteina din seminte de dovleac*, hrisca macinata*, seminte de in macinate*, proteina din orez brun*, seminte de canepa decojite*, pulbere de coaja de psyllium(Plantago ovato)*, drojdie uscata (Saccharomyces cerevisae)* si sare roz de Himalaya. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de nuci, seminte de susan si arahide. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1645kj/391kcal (20% din CR*), grasimi 9g (13% din CR*) din care acizi grasi saturati 1.1g (5.5% din CR*), glucide 50g(19% din CR*) din care zaharuri 1.6g(1.8% din CR*), fibre 11g, proteine 22g(44% din CR*), sare 1.1g(18% din CR*). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal) Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Cristi,
Painea se prepara foarte usor si este gustoasa. Are o textura mai densa si este mai satioasa, probabil datorita mixului de seminte si cereale. Recomand!
RaspundeA fost util acest review?