Faina ecologica de orez alb este o alternativa versatila si usor digerabila la fainurile clasice din grau. Ideala pentru preparate fara gluten, aceasta poate fi folosita atat in retete dulci, cat si sarate: de la paine si prajituri pana la clatite, sosuri sau tempura.
Obtinută prin macinarea fina a boabelor de orez alb provenite din agricultura ecologica, faina are o textura fina, o culoare alb-crem si un gust neutru, ceea ce o face perfecta pentru retete in care se doreste pastrarea aromelor originale ale celorlalte ingrediente.
Faina de orez este natural fara gluten si este potrivita pentru persoanele cu intoleranta sau sensibilitate la gluten. Este, de asemenea, o sursa de carbohidrati complecsi, vitamine din complexul B si minerale esentiale precum magneziu si fosfor.
Orezul din care este obtinuta aceasta faina provine din culturi ecologice atent supravegheate, fara utilizarea pesticidelor sau a ingrasamintelor chimice.
Faina organica de orez alb este ideala pentru: produse de panificatie fara gluten, deserturi usoare, paste de casa, sosuri, supe-crema si aluaturi fine.
Faina eco de orez alb 500g - Ingrediente: 100% orez alb*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1510kj/357kcal, grasimi 2.5g din care acizi grasi saturati 0.5g, glucide 73.9g, fibre 3.3g, proteine 8g, sare 0.13g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina organica de orez alb este ideala pentru: produse de panificatie fara gluten, deserturi usoare, paste de casa, sosuri, supe-crema si aluaturi fine.
Faina ecologica de orez alb este o alternativa versatila si usor digerabila la fainurile clasice din grau. Ideala pentru preparate fara gluten, aceasta poate fi folosita atat in retete dulci, cat si sarate: de la paine si prajituri pana la clatite, sosuri sau tempura.