Faina ecologica de orez integral este alegerea potrivita daca iti doresti o alternativa mai nutritiva si naturala la fainurile clasice. Fiind fara gluten in mod natural, o poti folosi cu incredere in retete dulci sau sarate: de la paine si biscuiti, pana la clatite, briose sau sosuri.
Este obtinuta prin macinarea fina a boabelor intregi de orez brun, provenite din agricultura ecologica. Pentru ca pastreaza toate partile valoroase ale bobului: tarate, germeni si endosperm, faina are o culoare bej-maronie, o textura usor granulata si un gust delicat, usor de nuca.
Faina de orez integral iti aduce un plus de fibre, vitamine din complexul B, magneziu si antioxidanti, ideale pentru un stil de viata sanatos. In plus, o poti include cu usurinta in alimentatia fara gluten.
Orezul folosit provine din culturi ecologice atent supravegheate, fara pesticide sau ingrasaminte chimice.
Faina organica de orez integral este ideala pentru: paine fara gluten, deserturi rustice, clatite, paste de casa, supe crema sau pentru a ingrosa sosuri in mod natural.
Faina eco de orez integral 500g - Ingrediente: 100% orez integral*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1492kj/352kcal, grasimi 2.8g din care acizi grasi saturati 0.7g, glucide 73.9g, fibre 3g, proteine 6.4g, sare 0.02g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina organica de orez integral este ideala pentru: paine fara gluten, deserturi rustice, clatite, paste de casa, supe crema sau pentru a ingrosa sosuri in mod natural.
Faina ecologica de orez integral este alegerea potrivita daca iti doresti o alternativa mai nutritiva si naturala la fainurile clasice. Fiind fara gluten in mod natural, o poti folosi cu incredere in retete dulci sau sarate: de la paine si biscuiti, pana la clatite, briose sau sosuri.