Faina ecologica de grau khorasan (Kamut) este ideala daca vrei sa adaugi un plus de savoare si nutrienti in bucataria ta. Este o alternativa naturala si aromata la graul clasic, perfecta pentru retete dulci sau sarate: de la paine si briose, pana la paste de casa, biscuiti sau tarte.
Obtinuta prin macinarea fina a boabelor de grau khorasan provenite din agricultura ecologica, faina are o culoare galbui-aurie, o textura fina si un gust usor dulceag, specific acestei cereale stravechi.
Graul khorasan este cunoscut pentru continutul sau mai ridicat de proteine, minerale precum seleniul, magneziul si zincul, dar si antioxidanti naturali. Fiind mai usor de digerat decat graul clasic, este o optiune excelenta pentru cei care urmaresc un stil de viata echilibrat.
Cerealele folosite provin din culturi ecologice atent monitorizate, fara utilizarea pesticidelor sau a ingrasamintelor chimice.
Faina organica de grau khorasan este ideala pentru: paine artizanala, paste proaspete, deserturi sanatoase, produse de patiserie sau preparate rustice cu gust bogat si textura delicata.
Faina eco de grau khorasan 1000g - Ingrediente: 100% GRAU khorasan* (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1440kj/340kcal, grasimi 2.6g din care acizi grasi saturati 0.1g, glucide 68.2g, fibre 1.8g, proteine 17.3g, sare 0.0014g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina organica de grau khorasan este ideala pentru: paine artizanala, paste proaspete, deserturi sanatoase, produse de patiserie sau preparate rustice cu gust bogat si textura delicata.
Faina ecologica de grau khorasan (Kamut) este ideala daca vrei sa adaugi un plus de savoare si nutrienti in bucataria ta. Este o alternativa naturala si aromata la graul clasic, perfecta pentru retete dulci sau sarate: de la paine si briose, pana la paste de casa, biscuiti sau tarte.