Alliance Bio Faina BIO de castane(gramaj mediu) Alliance Bio

Alliance Bio
71,27 Lei
Faina de castane este foarte versatila si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Faina de castane este o sursa de proteine de inalta calitate si are o culoare brun deschis, fiind obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 11780 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii produs
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Faina de castane este foarte versatila si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Faina de castane este o sursa de proteine de inalta calitate si are o culoare brun deschis, fiind obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor.

Castanele reprezinta o sursa excelenta de energie, datorita continutului ridicat de amidon. De asemenea sunt bogate in antioxidanti, vitaminele C si E, dar si in acizi grasi Omega-3.

Castanele din care a fost realizata aceasta faina sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei.

Faina organica de castane poate fi folosita in produsele de panificatie aglutenice, dulciuri, produse de patiserie, ciocolata, halva sau paste fainoase.
Faina eco de castane 500g - Ingrediente: 100% castane*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1561kj/390kcal, grasimi 3g din care acizi grasi saturati 0.5g, glucide 75.1g din care zaharuri 25.9g, fibre 7.7g, proteine 6.4g, sare 0.001g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.

Faina organica de castane poate fi folosita in produsele de panificatie aglutenice, dulciuri, produse de patiserie, ciocolata, halva sau paste fainoase.

Faina de castane este foarte versatila si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Faina de castane este o sursa de proteine de inalta calitate si are o culoare brun deschis, fiind obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!