




Produse folosite:
120g tagliatelle BIO din grâu dur, urzică și sfeclă roșie
120g anghinare BIO feliate, la grătar
4 căței de usturoi
sucul de la o lămâie mică
30ml ulei Trio Echilibru
1 lingură de capere
100g parmezan ras
jumătate de legătură de pătrunjel
câte o jumătate de linguriță de: piper și oregano
sare după gust
Mod de realizare:
Într-un bol încăpător amestecați sucul de lămâie, parmezanul, caperele, pătrunjelul tocat fin, piperul și oregano.
Puneți apa la fiert și adăugați tagliatellele BIO în apa fiartă, împreună cu puțină sare. Fierbeți tagliatellele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Apoi, curățați și feliați usturoiul și mărunțiți anghinarea. Într-o tigaie adăugați uleiul și usturoiul și gătiți timp de 2 minute, la foc mic. Adăugați anghinarea și amestecați ușor.
Când pastele sunt fierte, adăugați-le și pe acestea în tigaie, peste anghinare și gătiți încă 2 minute.
Adăugați compoziția din tigaie peste compoziția din bol și cu ajutorul a doua furculițe amestecați bine până ce se întrepătrund toate ingredientele.
Pastele cu anghinare se pun în farfurie, opțional se adaugă extra parmezan și pătrunjel și se servesc imediat.