Paste tagliatelle tricolore cu anghinare, pătrunjel și oregano

Paste tagliatelle tricolore cu anghinare, pătrunjel și oregano
ușor
15 min
2 porții


Produse folosite:
  • 120g tagliatelle BIO din grâu dur, urzică și sfeclă roșie
  • 120g anghinare BIO feliate, la grătar
  • 4 căței de usturoi
  • sucul de la o lămâie mică
  • 30ml ulei Trio Echilibru
  • 1 lingură de capere
  • 100g parmezan ras
  • jumătate de legătură de pătrunjel
  • câte o jumătate de linguriță de: piper și oregano
  • sare după gust

Mod de realizare:

Într-un bol încăpător amestecați sucul de lămâie, parmezanul, caperele, pătrunjelul tocat fin, piperul și oregano.

Puneți apa la fiert și adăugați tagliatellele BIO în apa fiartă, împreună cu puțină sare. Fierbeți tagliatellele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Apoi, curățați și feliați usturoiul și mărunțiți anghinarea. Într-o tigaie adăugați uleiul și usturoiul și gătiți timp de 2 minute, la foc mic. Adăugați anghinarea și amestecați ușor.

Când pastele sunt fierte, adăugați-le și pe acestea în tigaie, peste anghinare și gătiți încă 2 minute.

Adăugați compoziția din tigaie peste compoziția din bol și cu ajutorul a doua furculițe amestecați bine până ce se întrepătrund toate ingredientele.

Pastele cu anghinare se pun în farfurie, opțional se adaugă extra parmezan și pătrunjel și se servesc imediat.

Poftă bună!
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!