Faina ecologica de ovaz este o alternativa hranitoare si gustoasa la fainurile traditionale din grau. Ideala pentru preparate fara gluten, aceasta poate fi folosita atat in retete dulci, cat si sarate: de la paine si briose, pana la clatite, biscuiti sau supe-crema.
Obtinută prin macinarea fina a boabelor de ovaz provenite din agricultura ecologica, faina are o textura delicata, o culoare crem deschis si un gust usor dulceag, specific ovazului, care se potriveste perfect intr-o varietate de preparate.
Faina de ovaz este in mod natural fara gluten (in conditii controlate), fiind potrivita pentru persoanele cu intoleranta sau sensibilitate la gluten. Este o sursa valoroasa de fibre solubile (in special beta-glucani), proteine vegetale, vitamine din complexul B si minerale precum fier, magneziu si fosfor.
Ovazul folosit in procesul de productie provine din culturi ecologice atent monitorizate, fara pesticide sau ingrasaminte chimice, garantand un produs curat si nutritiv.
Faina organica de ovaz este ideala pentru: produse de panificatie fara gluten, prajituri si deserturi sanatoase, clatite, biscuiti, supe-crema, aluaturi moi si batoane energizante.
Faina eco de ovaz 500g - Ingrediente: 100% OVAZ*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1628kj/389kcal, grasimi 6.9g din care acizi grasi saturati 0.41g, glucide 66.2g, fibre 10.6g, proteine 16.4g, sare 0.02g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina organica de ovaz este ideala pentru: produse de panificatie fara gluten, prajituri si deserturi sanatoase, clatite, biscuiti, supe-crema, aluaturi moi si batoane energizante.
Faina ecologica de ovaz este o alternativa hranitoare si gustoasa la fainurile traditionale din grau. Ideala pentru preparate fara gluten, aceasta poate fi folosita atat in retete dulci, cat si sarate: de la paine si briose, pana la clatite, biscuiti sau supe-crema.