Uleiul de camelina virgin bio, pentru asezonat Huilerie de Lapalisse este un produs de calitate inalta si provine din agricultura ecologica certificata. Ambalajul special Lapalisse are scopul de a proteja produsul, pastrandu-i proprietatile la un nivel cat mai inalt.
Uleiul de camelina virgin bio este bogat in acizi grasi nesaturati si acizi grasi esentiali (omega 3), are un gust usor picant si se foloseste in special alaturi de legume crude, branza alba sau pentru asezonarea salatelor.
Acizii grasi omega 3 au un rol fundamental in functionarea optima a sistemului cardiovascular si a creierului. Cresc capacitatea de concentrare si protejeaza sanatatea ochilor.
Uleiurile organice produse de compania Huilerie de Lapalisse provin din agricultura specializata si ecologica certificata. Ele reprezinta combinatia perfecta intre echilibru si gust, intre beneficii naturale si arome. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Lapalisse.
Acest tip de ulei virgin si organic are culoarea galben auriu, o aroma de verdeturi proaspete si sparanghel, oferind un gust vegetal cu o nota delicata de migdale.
Este bogat in acid alfa-linolenic(Omega 3) dar si in vitamina E si are un raport ideal de Omega 3 si Omega 6, astfel ofera multiple beneficii pentru sanatate.
Acest ulei este perfect pentru salate, legume crude, sosuri si diverse feluri de mancare care au ca si ingredient branza de capra.
Poti sa il adaugi peste legumele gata fierte sau in mancare, dupa ce preparatul a fost gatit. Uleiul de camelina se consuma crud fara exceptie.
Nu este recomandata incalzirea. Este potrivit pentru asezonare.
Acest ulei este perfect pentru salate, legume crude, sosuri si diverse feluri de mancare care au ca si ingredient branza de capra.
Poti sa il adaugi peste legumele gata fierte sau in mancare, dupa ce preparatul a fost gatit. Uleiul de camelina se consuma crud fara exceptie.
Nu este recomandata incalzirea. Este potrivit pentru asezonare.
Uleiul de camelina virgin bio este bogat in acizi grasi nesaturati si acizi grasi esentiali (omega 3), are un gust usor picant si se foloseste in special alaturi de legume crude, branza alba sau pentru asezonarea salatelor.
Acizii grasi omega 3 au un rol fundamental in functionarea optima a sistemului cardiovascular si a creierului. Cresc capacitatea de concentrare si protejeaza sanatatea ochilor.
Ulei de camelina virgin eco, presat la rece, pentru asezonat 250ml - Ingrediente: Ulei de camelina virgin*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de nuci si seminte de susan. A nu se incalzi. Este potrivit pentru asezonare. Valori nutritionale medii per 100ml: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 10g, acizi grasi mononesaturati 28g, acizi grasi polinesaturati 54g, glucide 0g din care zaharuri 0g, proteine 0g, sare 0g, Omega 3: 31g. Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de lumina si caldura. Se inchide bine dupa utilizare, se pastreaza la frigider si se recomanda a fi consumat in termen de 3 luni de la deschidere. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea de sus.