Alliance Bio Hrisca BIO decorticata Alliance Bio

19,99 Lei
Hrisca este in mod natural fara gluten si are un indice glicemic scazut, fiind un aliat pretios pentru sanatate datorita continutului de fibre si proteine din compozitia ei.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 11093 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Specificatii produs
  • Review-uri (0)
Hrisca este in mod natural fara gluten si are un indice glicemic scazut, fiind un aliat pretios pentru sanatate datorita continutului de fibre si proteine din compozitia ei.

Aceste seminte de hrisca sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.

Hrisca reprezinta o sursa bogata de fibre cu rol important in sanatatea sistemului digestiv. Contine antioxidanti sanatosi pentru organism precum vitamina E, seleniu, acid fitic si acid fenolic.

Hrisca este renumita pentru gustul sau pronuntat de nuca. Semintele de hrisca sunt foarte versatile si pot fi gatite in numeroase feluri care vor incanta papilele gustative.
Este ideala in produsele de panificatie, deserturi, produse de patisertie sau in retete delicioase precum: pilaf de hrisca cu legume, tocanite, diverse budinci.

Semintele de hrisca pot fi consumate si crude, dupa ce se rehidrateaza, prajite, fierte sau coapte.
Timpul recomandat de gatire este de 15-20 de minute si nu necesita inmuiere in prealabil.

La 1 cana de hrisca se utilizeaza 4 cani de apa. Cand apa fierbe, se adauga hrisca si se lasa la fiert pentru aproximativ 15-18 minute.
Se verifica periodic textura pentru a nu se depasi timpul de gatire si pentru a se evita zdrobirea semintelor de hrisca.
Hrisca este renumita pentru gustul sau pronuntat de nuca. Semintele de hrisca sunt foarte versatile si pot fi gatite in numeroase feluri care vor incanta papilele gustative. Este ideala in produsele de panificatie, deserturi, produse de patisertie sau in retete delicioase precum: pilaf de hrisca cu legume, tocanite, diverse budinci. Semintele de hrisca pot fi consumate si crude, dupa ce se rehidrateaza, prajite, fierte sau coapte. Timpul recomandat de gatire este de 15-20 de minute si nu necesita inmuiere in prealabil. La 1 cana de hrisca se utilizeaza 4 cani de apa. Cand apa fierbe, se adauga hrisca si se lasa la fiert pentru aproximativ 15-18 minute. Se verifica periodic textura pentru a nu se depasi timpul de gatire si pentru a se evita zdrobirea semintelor de hrisca.

Hrisca este in mod natural fara gluten si are un indice glicemic scazut, fiind un aliat pretios pentru sanatate datorita continutului de fibre si proteine din compozitia ei.

Seminte de hrisca decojite eco Franta 250g - Ingrediente: 100% seminte de hrisca decojite* (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1469kj/352kcal, grasimi 1.25g din care acizi grasi saturati 0.21g, glucide 71.16g din care zaharuri 1g, fibre 7.3g, proteine 12.1g, sare 0.001g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!