Descopera delicioasa si nutritiva faina de fistic bio decojit, cu al sau gust autentic ce aduce savoarea Siciliei in bucataria ta!
Fisticul este o sursa excelenta de proteine, iar faina obtinuta din acesta ii pastreaza toate beneficiile. Este binecunoscut faptul ca proteinele sunt esentiale pentru construirea si repararea tesuturilor, precum si pentru mentinerea masei musculare.
Fisticul contine grasimi sanatoase, precum acizii grasi mononesaturati si polinesaturati, care sunt benefice pentru sanatatea inimii. Aceste grasimi ajuta la reducerea nivelului de colesterol rau (LDL) si la mentinerea unui nivel optim al colesterolului total in sange.
De asemenea, fisticul este bogat in antioxidanti, cum ar fi vitaminaa E si alte compusi fitochimici, care ajuta la combaterea stresului oxidativ si la protejarea celulelor impotriva daunelor provocate de radicalii liberi.
Acesti antioxidanti contribuie la mentinerea sanatatii generale si la prevenirea bolilor cronice.
Damiano, brandul italian renumit specializat in productia diverselor tipuri de nuci, fructe uscate si creme tartinabile, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, te invita sa te bucuri de aromele fine ale Siciliei.
Angajamentul Damiano este acela de a-ti oferi mereu produse de cea mai inalta calitate, mentinand in acelasi timp un profund respect pentru mediul inconjurator.
Certificarile companiei reflecta angajamentul pentru excelenta produselor si responsabilitatea sociala si ambientala.
Faina de fistic bio poate fi utilizata in diverse feluri in bucatarie, datorita aromei sale subtile si a beneficiilor pentru sanatate.
In deserturile preferate: poti inlocui partial sau complet faina obisnuita cu faina de fistic in retete de deserturi precum: prajituri, biscuiti sau tarte, bomboane energizante.
In smoothie-uri: adauga o lingura sau doua de faina de fistic in smoothie-urile tale pentru a le imbogati cu nutrienti si pentru a le da o textura mai densa si cremoasa.
Toping pentru cereale sau iaurtuti: presara putina faina de fistic peste iaurt sau cereale pentru a adauga un gust bogat si o textura crocanta.
Cruste pentru peste sau carne: poti utiliza faina de fistic pentru a da o crusta crocanta si un gust rafinat preparatelor din peste sau carne.
Faina eco de fistic decojit 100g - Ingrediente: 100% FISTIC decojit*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Fara gluten. Poate contine urme de migdale, alune de padure, nuci caju, nuci braziliene. Valori nutritionale medii per 100g: energie 2767kj/671kcal, grasimi 61.9g din care acizi grasi saturati 5.9g, glucide 1.8g din care zaharuri 1.8g, fibre 10.5g, proteine 21.3g, sare 0.01g. Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros. Certificare ecologica producator IT BIO 008. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina de fistic bio poate fi utilizata in diverse feluri in bucatarie, datorita aromei sale subtile si a beneficiilor pentru sanatate. In deserturile preferate: poti inlocui partial sau complet faina obisnuita cu faina de fistic in retete de deserturi precum: prajituri, biscuiti sau tarte, bomboane energizante. In smoothie-uri: adauga o lingura sau doua de faina de fistic in smoothie-urile tale pentru a le imbogati cu nutrienti si pentru a le da o textura mai densa si cremoasa. Toping pentru cereale sau iaurtuti: presara putina faina de fistic peste iaurt sau cereale pentru a adauga un gust bogat si o textura crocanta. Cruste pentru peste sau carne: poti utiliza faina de fistic pentru a da o crusta crocanta si un gust rafinat preparatelor din peste sau carne.
Descopera delicioasa si nutritiva faina de fistic bio decojit, cu al sau gust autentic ce aduce savoarea Siciliei in bucataria ta!