Pastele fusilli bio din grau dur si pudra de spirulina organica au un aspect placut, sunt gustoase si sunt preparate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.
Continutul de spirulina ofera acestui produs un gust placut si special dar si beneficii pentru organism.
Spirulina este o microalga consumata de secole pentru proprietatile sale vindecatoare dar si pentru calitatile nutritionale deosebite.
Printre beneficiile importante se numara proprietatile antiinflamatoare si antioxidante, scaderea trigliceridelor si a colesterolului rau, scaderea in greutate, ajuta in tratarea anxietatii, depresiei si a deficitului de atentie.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Faina de GRAU DUR*, pudra de spirulina* 2%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1445kj/344kcal, grasimi 1.9g din care acizi grasi saturati 0.5g, carbohidrati 68g din care zaharuri 1.2g, fibre 3g, proteine 14g, sare 0.01g.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.
Continutul de spirulina ofera acestui produs un gust placut si special dar si beneficii pentru organism.