Pasta d'Alba Paste penne BIO fara gluten, din hrisca Pasta d'Alba

-24%
18,99 Lei 14,39 Lei
Pastele organice penne din faina de hrisca, fara gluten, au o forma tubulara, taiate oblic la capete si sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a retine sosurile in interiorul lor. Datorita formei lor, pennele sunt perfecte pentru sosuri bogate de rosii, pesto sau preparate cu legume, asigurand o distributie uniforma a aromelor in fiecare muscatura.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 11506 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii produs
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Pastele organice penne din faina de hrisca, fara gluten, au o forma tubulara, taiate oblic la capete si sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a retine sosurile in interiorul lor. Datorita formei lor, pennele sunt perfecte pentru sosuri bogate de rosii, pesto sau preparate cu legume, asigurand o distributie uniforma a aromelor in fiecare muscatura.

Faina de hrisca este in mod natural fara gluten, fiind o alegere excelenta pentru persoanele cu boala celiaca sau cu intoleranta la gluten. Hrisca contine toti aminoacizii esentiali, ceea ce o face o sursa completa de proteine. Acest lucru este deosebit de benefic pentru veganii si vegetarienii care cauta surse alternative de proteine.

Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.

Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste penne eco fara gluten, din faina de hrisca 250g  - Ingrediente: Faina de hrisca*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1523kj/360kcal, grasimi 3.2g din care acizi grasi saturati 0.7g, glucide 68g din care zaharuri 0.3g, fibre 3.5g, proteine 13g, sare 0.002g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 6-8 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.

Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Pastele organice penne din faina de hrisca, fara gluten, au o forma tubulara, taiate oblic la capete si sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a retine sosurile in interiorul lor. Datorita formei lor, pennele sunt perfecte pentru sosuri bogate de rosii, pesto sau preparate cu legume, asigurand o distributie uniforma a aromelor in fiecare muscatura.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!