Pastele organice maccheroni din faina de linte rosie, fara gluten, au o forma tubulara de dimensiune medie, care se preteaza foarte bine pentru preparate gratinate si retete la cuptor. Forma lor robusta permite sosurilor sa patrunda in interior, creand un preparat savuros si consistent.
Lintea rosie este o sursa excelenta de proteine vegetale, ceea ce o face ideala pentru vegetarieni si vegani. Proteinele sunt esentiale pentru construirea si repararea tesuturilor din organism. Lintea rosie contine fibre solubile si insolubile, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si sustinand un tranzit intestinal regulat. Fibrele ajuta, de asemenea, la mentinerea unei greutati sanatoase prin inducerea senzatiei de satietate.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste maccheroni eco fara gluten, din faina de linte rosie 250g - Ingrediente: Faina de linte rosie*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1412kj/334kcal, grasimi 1.7g din care acizi grasi saturati 0.4g, glucide 50g din care zaharuri 1.2g, fibre 7.6g, proteine 26g, sare 0.01g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 6-8 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Pastele organice maccheroni din faina de linte rosie, fara gluten, au o forma tubulara de dimensiune medie, care se preteaza foarte bine pentru preparate gratinate si retete la cuptor. Forma lor robusta permite sosurilor sa patrunda in interior, creand un preparat savuros si consistent.