Pastele organice tagliolini din faina integrala de spelta sunt subtiri si lungi, fiind ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Aceste paste fine sunt perfecte alaturi de sosuri delicate, pe baza de ulei de masline sau fructe de mare, evidentiind aromele subtile ale ingredientelor.
Spelta are un continut mai ridicat de proteine decat graul obisnuit. Proteinele din spelta contin toti aminoacizii esentiali necesari pentru o dieta echilibrata, fiind astfel o optiune buna pentru vegani si vegetarieni. Unele persoane care au intoleranta la gluten pot sa tolereze mai bine spelta decat graul, deoarece contine o forma mai primitiva a glutenului, mai usor de digerat.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 4-6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste integrale tagliolini eco din spelta 250g - Ingrediente: Faina integrala de SPELTA*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1436kj/340kcal, grasimi 2g din care acizi grasi saturati 0.8g, glucide 61g din care zaharuri 1.5g, fibre 13g, proteine 13g, sare 0.002g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 4-6 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pastele se pun la fiert aproximativ 4-6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Pastele organice tagliolini din faina integrala de spelta sunt subtiri si lungi, fiind ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Aceste paste fine sunt perfecte alaturi de sosuri delicate, pe baza de ulei de masline sau fructe de mare, evidentiind aromele subtile ale ingredientelor.