Pastele organice gnocchetti din faina de naut, fara gluten, cu forma lor specifica similara scoicilor, au mici striatii pe suprafata, ceea ce le ajuta sa retina mai bine sosurile. Gnocchetti se potrivesc foarte bine alaturi de sosuri groase si bogate, cum ar fi sosurile de carne sau de branza. Pot fi folosite in salate de paste, deoarece se amesteca bine cu alte ingrediente.
Faina de naut nu contine gluten, fiind o optiune excelenta pentru persoanele cu boala celiaca sau intoleranta la gluten. Totodata, faina de naut este o sursa excelenta de proteine vegetale, continand toti aminoacizii esentiali necesari pentru cresterea si repararea tesuturilor. Este ideala pentru vegetarieni si vegani. Faina de naut contine o cantitate semnificativa de fibre, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si promovand un tranzit intestinal regulat. Fibrele contribuie, de asemenea, la reglarea nivelului de zahar din sange si la mentinerea unei greutati sanatoase.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 8-10 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste gnocchetti eco fara gluten, din faina de naut 250g - Ingrediente: Faina de naut*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1412kj/336kcal, grasimi 5.9g din care acizi grasi saturati 0.6g, glucide 44.3g din care zaharuri 2.4g, fibre 15.5g, proteine 18.6g, sare 0.01g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 8-10 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pastele se pun la fiert aproximativ 8-10 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Pastele organice gnocchetti din faina de naut, fara gluten, cu forma lor specifica similara scoicilor, au mici striatii pe suprafata, ceea ce le ajuta sa retina mai bine sosurile. Gnocchetti se potrivesc foarte bine alaturi de sosuri groase si bogate, cum ar fi sosurile de carne sau de branza. Pot fi folosite in salate de paste, deoarece se amesteca bine cu alte ingrediente.