Pastele organice fusilloni din grau dur si oua sunt ideale pentru salate de paste si preparate reci. Forma lor mare si spiralata adauga o textura interesanta si retine bine sosurile, fiind potrivita pentru preparate creative si colorate.
Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului imunitar si producerea de enzime si hormoni. De asemenea, pastele din grau dur au un indice glicemic mai scazut comparativ cu alte tipuri de paste. Acest lucru ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange stabil, ceea ce este benefic pentru persoanele cu diabet sau pentru cei care doresc sa isi controleze greutatea. Graul dur este o sursa importanta de fibre dietetice contribuind astfel la prevenirea constipatiei si mentinerea unui tranzit intestinal regulat.
Bogate in proteine de inalta calitate, ouale contin toti cei noua aminoacizi esentiali, fiind astfel o sursa completa de proteine.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 10-12 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste fusilloni eco cu oua 250g - Ingrediente: Gris din GRAU DUR*, OUA* 25%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1578kj/373kcal, grasimi 3.7g din care acizi grasi saturati 0.4g, glucide 70g din care zaharuri 4.0g, fibre 3.8g, proteine 13g, sare 0.12g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 10-12 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pastele se pun la fiert aproximativ 10-12 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Pastele organice fusilloni din grau dur si oua sunt ideale pentru salate de paste si preparate reci. Forma lor mare si spiralata adauga o textura interesanta si retine bine sosurile, fiind potrivita pentru preparate creative si colorate.