Pasta d'Alba Paste fusilli BIO fara gluten, din ovaz Pasta d'Alba

18,99 Lei
Pastele organice fusilli din faina integrala de ovaz, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 250g -3% 18,42 Lei 1,71 Lei +
5 250g -5% 18,04 Lei 4,75 Lei +
Cod Produs: 11520 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii produs
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Pastele organice fusilli din faina integrala de ovaz, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Faina de ovaz este un ingredient nutritiv si versatil cu numeroase beneficii pentru sanatate. Este o sursa excelenta de fibre solubile si insolubile. Fibrele solubile, cum ar fi beta-glucanul, ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL (colesterol „rau”) din sange si la mentinerea sanatatii inimii. Fibrele insolubile contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal regulat si la sanatatea digestiva generala.

Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.

Pastele se pun la fiert aproximativ 2-4 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste fusilli eco fara gluten, din faina integrala de ovaz 250g  - Ingrediente: Faina integrala de ovaz*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1704kj/404kcal, grasimi 6.8g din care acizi grasi saturati 1.3g, glucide 70g din care zaharuri 6.9g, fibre 7.3g, proteine 12g, sare 0.08g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 2-4 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.

Pastele se pun la fiert aproximativ 2-4 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Pastele organice fusilli din faina integrala de ovaz, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!