Pastele organice fusilli din faina de orez si quinoa, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.
Pastele din faina de orez sunt o alegere excelenta pentru persoanele cu boala celiaca sau cu sensibilitate la gluten. Faina de orez este mai usor de digerat decat faina de grau, De asemenea, pastele din faina de orez sunt o sursa buna de carbohidrati complexi, oferind energie sustinuta.
Quinoa este una dintre putinele surse vegetale de proteina completa, ceea ce inseamna ca furnizeaza toti cei noua aminoacizi esentiali necesari organismului. Faina de quinoa o alegere excelenta pentru vegetarieni si vegani si reprezinta o sursa valoroasa de vitamine (cum ar fi vitamina B, E) si minerale (precum fier, magneziu, fosfor, zinc si mangan), care sunt esentiale pentru functionarea optima a organismului. Faina de quinoa contine o cantitate semnificativa de fibre, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si contribuind la sanatatea intestinului.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste fusilli eco fara gluten, din faina de orez si quinoa 250g - Ingrediente: Faina de orez*, faina de quinoa* 30%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1566kj/369kcal, grasimi 1.1g din care acizi grasi saturati 0.3g, glucide 79g din care zaharuri 1.6g, fibre 1.5g, proteine 10g, sare 0.022g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine NON UE Timp de gatire: 6-8 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pastele organice fusilli din faina de orez si quinoa, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.