Pasta d'Alba Paste fusilli BIO fara gluten, din amarant Pasta d'Alba

22,09 Lei
Pastele organice fusilli din faina de amarant, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 250g -3% 21,43 Lei 1,99 Lei +
5 250g -5% 20,99 Lei 5,52 Lei +
Cod Produs: 11521 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii produs
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Pastele organice fusilli din faina de amarant, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Amarantul este bogat in proteine, continand toti cei noua aminoacizi esentiali. Este o sursa importanta de proteine pentru vegetarieni si vegani. Faina de amarant este o sursa buna de fibre alimentare, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si contribuind la sanatatea intestinului. Fibrele contribuie, de asemenea, la reglarea nivelului de zahar din sange si la mentinerea unei greutati sanatoase.

Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.

Pastele se pun la fiert aproximativ 4-6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Paste fusilli eco fara gluten, din faina de amarant 250g  - Ingrediente: Faina de amarant*, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)Poate contine urme de soia si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1559kj/370kcal, grasimi 5.5g din care acizi grasi saturati 1g, glucide 61g din care zaharuri 4g, fibre 10g, proteine 14g, sare 0.01g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE Timp de gatire: 4-6 minute. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.

Pastele se pun la fiert aproximativ 4-6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Pastele organice fusilli din faina de amarant, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!