Fasolea alba este bogata in antioxidanti, fiind considerata o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat. Aceasta contine magneziu, esential in mentinerea unei stari optime de sanatate, acid folic si fier.
Boabele de fasole alba de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Fasolea alba produce inhibitori de alfa-amilaza care contribuie cu succes la reglarea depozitelor de grasime din organism. De asemenea, contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere.
Aceste boabe de fasole alba reprezinta o sursa importanta de fibre si proteine si au un indice glicemic scazut.
Fasolea alba are un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole alba este usor de realizat.
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea alba poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Fasolea alba are un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive. Pregatirea si gatirea boabelor de fasole alba este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora. Pentru o savoare desavarsita, fasolea alba poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Fasolea alba este bogata in antioxidanti, fiind considerata o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat. Aceasta contine magneziu, esential in mentinerea unei stari optime de sanatate, acid folic si fier.
Fasole alba eco Franta 500g - Ingrediente: 100% boabe de fasole* alba. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1277kj/304kcal, grasimi 1.4g din care acizi grasi saturati 0.3g, glucide 40g din care zaharuri 2.3g, fibre 23.3g, proteine 21.1g, sare 0.01g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.