Moale, intens aromata si fara sa contina gluten sau lactoza, aceasta faina realizata 100% din migdale organice prajite, este bogata in proteine, fibre si vitamina, fiind o alternativa sanatoasa si nutritiva la faina de grau.
Faina de migdale este potrivita pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza, permitandu-le sa se bucure de preparate delicioase si sanatoase.
Comparativ cu faina de grau, faina de migdale are un continut redus de carbohidrati, fiind o optiune excelenta pentru cei care urmaresc sa reduca aportul de carbohidrati din dieta lor sau sa isi gestioneze nivelul de zahar din sange.
Migdalele organice sunt un adevarat izvor de sanatate, oferind o gama larga de beneficii pentru intregul organism. Acestea sunt o sursa excelenta de energie naturala, proteine, vitamina si fibre, esentiale pentru mentinerea sanatatii si a vitalitatii. Consumul regulat de produse pe baza de migdale contribuie la imbunatatirea sanatatii inimii, la mentinerea unei greutati corporale sanatoase si la sustinerea sistemului imunitar.
Damiano, brandul italian renumit specializat in productia diverselor tipuri de nuci, fructe uscate si creme tartinabile, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, te invita sa te bucuri de aromele fine ale Siciliei.
Angajamentul Damiano este acela de a-ti oferi mereu produse de cea mai inalta calitate, mentinand in acelasi timp un profund respect pentru mediul inconjurator.
Certificarile companiei reflecta angajamentul pentru excelenta produselor si responsabilitatea sociala si ambientala.
Faina de migdale bio este extrem de versatila si poate fi utilizata intr-o varietate de retete, deopotriva in preparate dulci si sarate.
Faina de migdale prajite poate fi folosita in retetele de prajituri, biscuiti, tarte si alte deserturi pentru a adauga o aroma bogata si o textura pufoasa. Fiind prajita, faina de migdale va oferi deserturilor un gust mai intens si o nuanta usor prajita.
Adauga faina de migdale in sosuri sau creme pentru a le ingrosa si pentru a le oferi o consistenta cremoasa si bogata.
De asemenea, faina de migdale poate fi folosita ca inlocuitor sanatos si nutritiv pentru faina de grau intr-o varietate de retete, inclusiv in aluaturi, sosuri si paste.
Faina eco de migdale prajite 100g - Ingrediente: 100% MIGDALE prajite*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Fara gluten. Poate contine urme de fistic, alune de padure, nuci caju, nuci braziliene. Valori nutritionale medii per 100g: energie 2659kj/643kcal, grasimi 56.3g din care acizi grasi saturati 4.2g, glucide 3.2g din care zaharuri 3.0g, fibre 8.9g, proteine 26.5g, sare 0g. Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros. Certificare ecologica producator IT BIO 008. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina de migdale bio este extrem de versatila si poate fi utilizata intr-o varietate de retete, deopotriva in preparate dulci si sarate. Faina de migdale prajite poate fi folosita in retetele de prajituri, biscuiti, tarte si alte deserturi pentru a adauga o aroma bogata si o textura pufoasa. Fiind prajita, faina de migdale va oferi deserturilor un gust mai intens si o nuanta usor prajita. Adauga faina de migdale in sosuri sau creme pentru a le ingrosa si pentru a le oferi o consistenta cremoasa si bogata. De asemenea, faina de migdale poate fi folosita ca inlocuitor sanatos si nutritiv pentru faina de grau intr-o varietate de retete, inclusiv in aluaturi, sosuri si paste.
Moale, intens aromata si fara sa contina gluten sau lactoza, aceasta faina realizata 100% din migdale organice prajite, este bogata in proteine, fibre si vitamina, fiind o alternativa sanatoasa si nutritiva la faina de grau.