Realizata exclusiv din alune de padure italiene cultivate in regiunile pitoresti ale Siciliei si Lazio-ului, aceasta faina fara gluten, prajita cu grija, iti ofera un gust autentic si o sursa sanatoasa si delicioasa de nutrienti esentiali.
Potrivita pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau care urmeaza o dieta vegana, faina de la Damiano ofera o alternativa sanatoasa, hranitoare si delicioasa la faina clasica.
Alunele de padure sunt o sursa naturala de vitaminaa E si acizi grasi. vitamina E este un puternic antioxidant care sustine sanatatea pielii si a sistemului imunitar. In acelasi timp, acizii grasi esentiali contribuie la sanatatea inimii si a creierului.
Damiano, brandul italian renumit specializat in productia diverselor tipuri de nuci, fructe uscate si creme tartinabile, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, te invita sa te bucuri de aromele fine ale Siciliei.
Angajamentul Damiano este acela de a-ti oferi mereu produse de cea mai inalta calitate, mentinand in acelasi timp un profund respect pentru mediul inconjurator.
Certificarile companiei reflecta angajamentul pentru excelenta produselor si responsabilitatea sociala si ambientala.
Faina de alune de padure bio poate fi utilizata in diverse feluri in bucatarie, datorita aromei sale delicioase si a beneficiilor pentru sanatate.
In deserturile preferate: poti inlocui partial sau complet faina obisnuita cu faina de alune in retete de deserturi precum: prajituri, biscuiti sau tarte pentru a le adauga o aroma bogata si o textura crocanta.
In smoothie-uri: adauga o lingura sau doua de faina de alune de padure in smoothie-urile tale pentru a le imbogati cu nutrienti si pentru a le da o textura mai bogata.
Toping pentru cereale sau iaurt: presara putina faina de alune de padure peste iaurt sau cereale pentru a adauga un gust bogat si o textura crocanta.
Cruste pentru peste, legume sau carne: poti utiliza faina de alune pentru a da o crusta crocanta si un gust rafinat preparatelor favorite din legume sau carne.
Faina eco de alune de padure prajite 100g - Ingrediente: 100% ALUNE DE PADURE prajite*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Fara gluten. Poate contine urme de migdale, fistic, nuci caju, nuci braziliene. Valori nutritionale medii per 100g: energie 2945kj/714kcal, grasimi 68.7g din care acizi grasi saturati 4.9g, glucide 3.5g din care zaharuri 2.9g, fibre 6.8g, proteine 17.0g, sare 0g. Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros. Certificare ecologica producator IT BIO 008. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Faina de alune de padure bio poate fi utilizata in diverse feluri in bucatarie, datorita aromei sale delicioase si a beneficiilor pentru sanatate. In deserturile preferate: poti inlocui partial sau complet faina obisnuita cu faina de alune in retete de deserturi precum: prajituri, biscuiti sau tarte pentru a le adauga o aroma bogata si o textura crocanta. In smoothie-uri: adauga o lingura sau doua de faina de alune de padure in smoothie-urile tale pentru a le imbogati cu nutrienti si pentru a le da o textura mai bogata. Toping pentru cereale sau iaurt: presara putina faina de alune de padure peste iaurt sau cereale pentru a adauga un gust bogat si o textura crocanta. Cruste pentru peste, legume sau carne: poti utiliza faina de alune pentru a da o crusta crocanta si un gust rafinat preparatelor favorite din legume sau carne.
Realizata exclusiv din alune de padure italiene cultivate in regiunile pitoresti ale Siciliei si Lazio-ului, aceasta faina fara gluten, prajita cu grija, iti ofera un gust autentic si o sursa sanatoasa si delicioasa de nutrienti esentiali.