Descopera batonul energizant bio din ovaz si ciocolata neagra, alegerea perfecta pentru o gustare savuroasa si nutritiva.
Ingredientele premium, precum fulgii de ovaz fara gluten, ciocolata neagra si siropul de agave, se unesc pentru a crea o gustare ce ofera un boost de energie inainte de antrenament, intre mese sau in orice moment al zilei.
Ovazul, ingredientul principal al acestor batoane, aduce beneficii notabile, fiind o sursa excelenta de proteine, carbohidrati complecsi si fibre esentiale.
Beta-glucanii din ovaz sunt fibre solubile ce contribuie la mentinerea colesterolului in limite normale si cresc senzatia de satietate.
Siropul de agave, un indulcitor natural cu nivel scazut de glucoza si indice glicemic redus, adauga o dulceata delicata batoanelor, fiind in acelasi timp, o sursa de inulina. Aceasta fibra prebiotica sustine sanatatea intestinala prin cresterea bacteriilor benefice in tractul digestiv.
Zaharul de cocos din compozitia acestui baton se obtine prin cristalizarea nectarului florii de cocos, rezultand un produs cu o aroma distincta si o calitate superioara.
Spre deosebire de zaharul alb obisnuit, zaharul de cocos nu trece prin mai multe procese de rafinare. Acest fapt ii permite sa isi pastreze proprietatile naturale si beneficiile pentru sanatate.
Pudra de cacao contine toti cei 9 aminoacizi esentiali, iar studiile arata ca ajuta la imbunatatirea starii de spirit si la sanatatea inimii (prin cresterea nivelului de oxid nitric din sange), la reducerea riscului de atac de cord si la starea de relaxare.
Grasimile sanatoase prezente in untul de shea contribuie la mentinerea hidratarii pielii de la interior, avand un impact pozitiv asupra aspectului general al pielii. Untul de shea contine vitamine si minerale, cum ar fi vitamina E, care are proprietati antioxidante si sustine sanatatea pielii si a sistemului imunitar.
Pasta din seminte de floarea soarelui prajite confera batoanelor o cremozitate distincta.
Este indicat pentru celiaci deoarece toate produsele Iswari sunt fara gluten.
Este indicat pentru vegani deoarece toate produsele Iswari sunt produse 100% din plante.
Baton energizant eco din ovaz si ciocolata neagra 40g(Fara Gluten) - Ingrediente: Fulgi de OVAZ(fara gluten)* 26%, pasta din seminte de floarea soarelui* prajite, sirop de agave*, pudra de cacao* 12%, unt de shea*, ciocolata neagra 5,6%((pasta de cacao* 40%, zahar din nuca de cocos*, unt de cacao* 25%, sare de mare, bucati de cacao minim 65%)), sare de mare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica). Poate contine urme de nuci si seminte de susan. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1935kj/464kcal, grasimi 26g din care acizi grasi saturati 11g, glucide 42g din care zaharuri 21g, fibre 9g, proteine 11g, sare 0.58g. (Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal) A se consuma in maxim 5 zile dupa ce a fost desfacut. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator CZ BIO 002 .Origine UE/NON UE Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Acest baton reprezinta o gustare hranitoare si delicioasa ce ofera un boost de energie inainte de antrenament, intre mese sau in orice moment al zilei.
Ingredientele premium, precum fulgii de ovaz fara gluten, ciocolata neagra si siropul de agave, se unesc pentru a crea o gustare ce ofera un boost de energie inainte de antrenament, intre mese sau in orice moment al zilei.