Pastele fusilli bio din grau dur si curcuma L'origine au un aspect placut, sunt gustoase si sunt preparate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Acestea sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.
Continutul de curcuma ofera acestui produs un gust placut si special, cu note usor picante dar si beneficii pentru organism.
Curcuma este un condiment recunoscut pentru efectele terapeutice, printre beneficiile sale se numara proprietatile antiinflamatoare si antioxidante.
Pastele se pun la fiert aproximativ 7 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.
Continutul de curcuma ofera acestui produs un gust placut si special, cu note usor picante, dar si beneficii pentru organism.
Pastele se pun la fiert aproximativ 7 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Paste fusilli eco din grau dur si curcuma 500g - Ingrediente: Faina de GRAU DUR*, faina de curcuma*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de soia. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1442kj/340kcal, grasimi 1.7g din care acizi grasi saturati 0.4g, glucide 69g din care zaharuri 3.7g, fibre 3.2g, proteine 10g, sare 0g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi lateral.