Aceasta prajitura proteica la cana cu ciocolata este o optiune delicioasa si hranitoare, perfecta pentru momentele in care ai pofta de ceva dulce, dar iti doresti in acelasi timp sa faci alegeri bune pentru sanatatea ta.
Cu ingrediente atent selectionate pentru a sustine o alimentatie echilibrata, prajitura se prepara usor, direct in cana, fara oua, fara mixer si fara cuptor clasic. Gustul intens de ciocolata, textura densa si aroma naturala transforma fiecare portie intr-o experienta reconfortanta.
Faina de ovaz fara gluten furnizeaza energie cu eliberare treptata si sprijina digestia prin continutul ridicat de fibre.
Proteina din seminte de dovleac contribuie cu aminoacizi esentiali si grasimi bune, fiind o sursa naturala de zinc si magneziu, esentiale pentru imunitate si sanatatea musculara.
Pudra de curmale indulceste compozitia in mod natural, oferind totodata antioxidanti si minerale precum fierul si potasiul.
Fulgii de ciocolata neagra, cu minimum 65% cacao, contin compusi polifenolici cu efect antioxidant si o aroma bogata, autentica.
Semintele de in macinate aduc acizi grasi omega-3, care sustin functiile cognitive si sanatatea inimii.
Pudra de cacao contribuie cu gustul profund de ciocolata si antioxidanti naturali, iar psylliumul completeaza formula prin aportul sau de fibre solubile, care favorizeaza digestia si satietatea. Aroma naturala de cacao intensifica experienta gustativa fara adaosuri artificiale.
Aceasta prajitura bio la cana este o sursa excelenta de magneziu si mangan, minerale care contribuie la reducerea oboselii, mentinerea sanatatii oaselor si functionarea normala a metabolismului energetic. Nu contine zahar adaugat, gluten sau ingrediente de origine animala, fiind potrivita pentru persoanele vegane sau cu intoleranta la gluten.
Pentru preparare, amesteca 50g de produs cu 4 linguri de bautura vegetala si 2 linguri de ulei de floarea-soarelui sau cocos, pana obtii o compozitie omogena. Gateste in cuptorul cu microunde timp de 1 minut si jumatate la 700W, apoi lasa cana inca 20 de secunde in cuptor inainte de consum. Se poate savura direct din cana, simpla sau alaturi de toppinguri precum fructe proaspete, unturi vegetale sau bucati de ciocolata neagra.
Prajitura eco la cana cu ciocolata si extra proteine 200g - Ingrediente: Faina de ovaz*(fara gluten), proteina din seminte de dovleac*(seminte de dovleac* si sare), pudra de curmale*, fulgi de ciocolata neagra*(cacao: minimum 65%, pasta de cacao*, zahar din trestie de zahar*, unt de cacao* si pudra de cacao*) 5%, seminte de in macinate*, pudra de cacao*, praf de copt(agenti de crestere: fosfat monocalcic si bicarbonat de sodiu, amidon de porumb*), pudra de tarate de psyllium*, aroma naturala de cacao. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Fara gluten. Poate contine urme de nuci, seminte de susan si mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1673kj/399kcal(10% din CR*), grasimi 13g(9.3% din CR*) din care acizi grasi saturati 3.9g(10% din CR*), glucide 44g(8.5% din CR*) din care zaharuri 14g(7.8% din CR*), fibre 13g, proteine 20g(20% din CR*), sare 0.46g(3.8% din CR*), magneziu 201mg(54% din VNR**), mangan 3mg(150% din VNR**). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). (**Valoarea nutritionala de referinta) Mod de preparare: intr-o cana, amesteca 50g de produs cu 4 linguri de bautura vegetala si 2 linguri de ulei de floarea-soarelui sau ulei de cocos, pana obtii o compozitie omogena. Pune cana la cuptorul cu microunde la 700W timp de 1 minut si jumatate. Dupa coacere, lasa inca 20 de secunde in cuptor, apoi savureaza direct din cana, cu o lingura si toppingurile tale preferate. Se pastreaza intr-un loc uscat, ferit de razele soarelui, nu este nevoie sa fie pastrat la frigider. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.
Pentru preparare, amesteca 50g de produs cu 4 linguri de bautura vegetala si 2 linguri de ulei de floarea-soarelui sau cocos, pana obtii o compozitie omogena. Gateste in cuptorul cu microunde timp de 1 minut si jumatate la 700W, apoi lasa cana inca 20 de secunde in cuptor inainte de consum. Se poate savura direct din cana, simpla sau alaturi de toppinguri precum fructe proaspete, unturi vegetale sau bucati de ciocolata neagra.
Aceasta prajitura proteica la cana cu ciocolata este o optiune delicioasa si hranitoare, perfecta pentru momentele in care ai pofta de ceva dulce, dar iti doresti in acelasi timp sa faci alegeri bune pentru sanatatea ta.