Iswari Mix instant pentru paine bio Original (fara gluten) Iswari + CADOU

34,99 Lei
Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10572 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.

Faina de orez brun este mult mai hranitoare decat faina normala si are, de asemenea, un continut de fibre mult mai mare. Nu contine gluten in mod natural si ofera un plus de magneziu, mangan, fosfor si vitamina B.

Faina de naut este realizata din naut crud, are un continut ridicat de proteine si este fara gluten. Pe langa faptul ca este mai scazuta in calorii decat faina obisnuita, este si foarte hranitoare.

Hrisca macinata ofera amestecului un continut semnificativ de carbohidrati si fibre complexe si in combinatie cu fulgii de ovaz ofera senzatia de satietate.

Semintele de in, pe langa faptul ca sunt o sursa excelenta de proteine vegetale si omega 3, sunt esentiale pentru a conferi painii o textura fina si asigura satietatea.

De origine asiatica, Psyllium (Plantago ovata) contine o fibra solubila derivata din invelisul semintelor acestei plante. Acestea sunt folosite pentru a forma o pulbere cu o capacitate mare de absorbtie. Este important sa cresti consumul de apa atunci cand cresti aportul zilnic de fibre.

Semintele de floarea-soarelui adauga textura preparatului, contribuind la continutul ridicat de grasimi nesaturate. Inlocuirea grasimilor saturate cu grasimile nesaturate ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange.

AJUTA LA CONTROLUL GREUTATII SI AL ZAHARULUI DIN SANGE - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, prevenind aportul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In acelasi timp, fibrele pot incetini absorbtia zaharurilor, ajutand astfel la controlul glicemiei.

CONTRIBUIE LA SANATATEA INTESTINALA - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la tranzitul normal si la functia intestinului, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.

OFERA SANATATE SISTEMULUI CARDIOVASCULAR - Fibrele din amestec, alaturi de continutul de grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange, un factor esential in sanatatea sistemului cardiovascular.

MOD DE PREPARARE: se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.

Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.

Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.
Produs in Protugalia.
Faina de orez brun*, faina de naut*, amidon de tapioca*, hrisca macinata*, hrisca integrala*, seminte de in macinate*, pudra de psyllium(Plantago ovato)*, seminte de floarea soarelui*, drojdie uscata* si sare roz de Himalaya. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1579kj/375kcal, grasimi 6.5g din care acizi grasi saturati 0.7g, carbohidrati 65g din care zaharuri 1.0g, fibre 9.1g, proteine 9.5g, sare 1.1g.

Se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.

Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.

Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.

Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!