Amestecul instant bio mic dejun cu ovaz fara gluten, cacao si unt din alune de padure de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul din alune de padure ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios, fara zahar adaugat.
Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.
Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.
Hrisca macinata este al doilea ingredient al acestui produs si ofera amestecului un continut relevant de carbohidrati si fibre complexe, care in combinatia cu fulgii de ovaz sunt responsabili pentru senzatia ridicata de satietate pe care o ofera acest mic dejun.
Semintele de in continute, pe langa faptul ca reprezinta o sursa excelenta de proteine vegetale, omega 3 si minerale precum fierul si calciul, sunt esentiale pentru a o oferi o textura cremoasa terciului.
Untul de alune de padure are un continut ridicat de grasimi nesaturate care atunci cand sunt introduse in dieta ca inlocuitor pentru grasimile saturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange. Pe langa aceste beneficii, acest ingredient adauga o textura cremoasa si o aroma speciala acestui preparat divin.
Pulberea de cacao adauga o aroma intensa acestui amestec si in acelasi timp contribuie cu aport de magneziu, fier si cupru.
ESTE RECOMANDAT PENTRU CONTROLUL GREUTATII SI GLICEMIEI - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In plus, fibrele incetinesc absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul glicemiei.
ESTE RECOMANDAT PENTRU SANATATEA INTESTINALA - Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul si functia intestinala normala, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.
ESTE RECOMANDAT PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR - Fibrele prezente in amestec, combinate cu grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul din alune de padure ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.
Mic dejun BIO fara zahar, cu ovaz, cacao si crema de alune padure 360g - Ingrediente: Fulgi de ovaz fara gluten* 37%, hrisca macinata* 25%, crema de ALUNE DE PADURE*(100% ALUNE DE PADURE prajite*) 13%, seminte de in macinate* 6%, seminte de floarea-soarelui*, fulgi de cacao*(cacao nibs* 65%, zahar de cocos*), zahar de cocos*, pudra de cacao* 4%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de migdale, arahide si seminte de susan. Fara gluten. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1834kj/439kcal(11% din CR*), grasimi 21g(16% din CR*) din care acizi grasi saturati 3g(7.5% din CR*), grasimi mononesaturate 13g, grasimi polinesaturate 4.5g, glucide 44g(8.5% din CR*) din care zaharuri 8.6g(4.8% din CR*), fibre 11g, proteine 13g(16% din CR*), sare 0.02g(<1% din CR*), magneziu 168mg(45% din VNR**), mangan 3.7mg(185% din VNR**), fier 5mg(36% din VNR**), fosfor 434mg(62% din VNR**), cupru 0.9mg(90% din VNR**). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). (** Valoarea nutritionala de referinta) Pentru terci(porridge) se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura. In iaurturi, se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura. Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.