Amestecul instant bio mic dejun cu ovaz fara gluten si zmeura de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios, fara zahar adaugat.
Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.
Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.
Totodata, acest amestec instant de origine vegetala are un continut ridicat de fibre, mangan, magneziu si reprezinta o sursa de proteine, zinc si fier.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.
Mic dejun BIO fara zahar, cu ovaz, zmeura si crema de arahide 360g - Ingrediente: Fulgi de ovaz fara gluten* 42%, hrisca macinata* 24%, crema de ARAHIDE crocant*(100% ARAHIDE prajite*) 10%, seminte de in macinate*, faina de ARAHIDE* 5%, seminte de floarea soarelui* 5%, zahar de cocos*, pudra de zmeura liofilizata* 2%, bucati de zmeura liofilizata* 1%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de migdale, seminte de susan si alune de padure. Fara gluten. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1751kj/418kcal(10% din CR*), grasimi 16g(11% din CR*) din care acizi grasi saturati 2.8g(7% din CR*), grasimi mono nesaturate 7g, grasimi poli nesaturate 6.2g, glucide 46g(8.8% din CR*) din care zaharuri 6g(3.4% din CR*), fibre 11g, proteine 17g(17% din CR*), sare 0g(0% din CR*), magneziu 170mg(45% din VNR**), mangan 2.7mg(135% din VNR**), fier 3.5mg(25% din VNR**), fosfor 424mg(61% din VNR**), cupru 0.5mg(50% din VNR**), zinc 2.7mg(27% din VNR**), potasiu 585mg(29% din VNR**). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal).(** Valoarea nutritionala de referinta) Pentru terci(porridge) se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura. In iaurturi, se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura. Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.