Migdalele bio crude Clasen Bio sunt crocante, dulci, aromate si provin din Spania sau Italia.
Indiferent daca calatoresti, esti in timpul unei pauze sau te relaxezi pe o canapea confortabila, aceste migdale sunt o gustare ideala si delicioasa.
Migdalele noastre sunt intregi si naturale, de calitate bio si raw vegan. Acesti samburi deliciosi sunt o sursa naturala de proteine, ceea ce face din migdale un aliment indispensabil in randul persoanelor care adopta o dieta vegetariana.
De asemenea, ofera un continut ridicat de vitamina E care ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ. In plus, au mult calciu, necesar organismului pentru a mentine sanatatea oaselor si a dintilor. Si nu in ultimul rand au un continut ridicat de fibre.
Coaja fina a samburilor de migdale Clasen Bio contribuie la aroma intensa insa ea poate fi indepartata. Pentru a indeparta coaja, se pun migdalele intr-un vas cu apa fierbinte pentru a se inmuia si apoi coaja se va inlatura usor.
Totodata, faina de migdale este o alternativa interesanta la faina conventionala deoarece contine in mod semnificativ mai putini carbohidrati si are un aport mult mai mare de proteine.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 2 portii de 25 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.
Totodata, ambalajele produselor Clasen Bio sunt in permanenta optimizate, astfel incat sa se consume o cantitate semnificativ mai mica de ambalaj decat in mod normal.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Migdale*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2527kj/612kcal, grasimi 52.5g din care acizi grasi saturati 4.2g, carbohidrati 5.3g din care zaharuri 4.6g, fibre 13.1g, proteine 22.9g, sare <0.01g, vitamina E 26mg(217% din VNR), calciu 252mg(32% din VNR). O portie este de 25g.
Acesti samburi deliciosi sunt o sursa naturala de fibre si proteine, astfel ca reprezinta un aliment indispensabil in randul persoanelor care adopta o dieta vegetariana.
Au un continut ridicat de vitamina E care ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ. In plus, contin mult calciu, mineral necesar pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor.
Coaja fina a samburilor de migdale Clasen Bio contribuie la aroma intensa insa ea poate fi indepartata. Pentru a indeparta coaja, se pun migdalele intr-un vas cu apa fierbinte pentru a se inmuia si apoi coaja se va inlatura usor.
Totodata, faina de migdale este o alternativa interesanta la faina conventionala deoarece contine in mod semnificativ mai putini carbohidrati si are un aport mult mai mare de proteine.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 2 portii de 25 g in fiecare zi.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
Scrie un review