Acest produs este o alternativa excelenta la cafea, fiind de calitate organica certificata. Este in mod natural fara zahar adaugat si fara cofeina. Totodata nu contine gluten.
Cu o traditie in prajirea cicoarei din 1919, acest produs ofera un gust autentic si o aroma inconfundabila, ideala pentru momentele de relaxare.
Cafeaua instant bio din cicoare Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Aceasta bautura respecta reteta dezvoltata de Joseph Favrichon in urma cu mai bine de un secol. Are un gust placut si intens asemanator cafelei si ofera toate beneficiile ingredientelor intr-o bautura instant care poate fi consumata dimineata la micul dejun sau in orice moment al zilei deoarece nu contine cofeina.
Cicoarea contine inulina, o fibra prebiotica care ajuta la stimularea cresterii bacteriilor benefice din intestin. Consumul de cicoare imbunatateste digestia si ajuta la prevenirea sau tratarea problemelor digestive precum constipatia si sindromul de colon iritabil.
Cicoarea contine antioxidanti puternici cum ar fi polifenolii si flavonoidele care ajuta la protejarea ficatului impotriva stresului oxidativ si a leziunilor celulare.
De asemenea, cicoarea este o sursa buna de calciu, un mineral esential pentru sanatatea oaselor.
Are o utilizare versatila, fiind perfecta pentru cafetiere cu filtru sau infuzoare de ceai.
• Preparare la cafetiera cu filtru: foloseste 2 lingurite de cicoare pentru fiecare cana (125 ml) de apa. Pune cicoarea in filtrul cafetierei, apoi adauga apa: umple rezervorul cafetierei cu apa rece. Serveste cafeaua de cicoare in ceasca si savureaza, simpla sau impreuna cu lapte vegetal, lapte fierbinte sau rece.
• Preparare la infuzor de ceai: adauga 2 lingurite de cicoare intr-un infuzor sau direct intr-o cana, apoi adauga apa fierbinte peste cicoare. Lasa sa infuzeze timp de 5-7 minute, in functie de cat de intensa doresti sa fie aroma. Daca ai pus cicoarea direct in cana, strecoara lichidul inainte de consum. Poti adauga lapte vegetal sau condimente, cum ar fi scortisoara, dupa gust.
Pentru ca produsul sa-si pastreze toate proprietatile, este recomandat sa inchizi bine cutia dupa fiecare utilizare.
Cafea eco din cicoare pentru filtru 500g -Ingrediente: Cicoare*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale medii per 100g: energie 1377kj/327kcal, grasimi 1.6g din care acizi grasi saturati 0.6g, glucide 62g din care zaharuri 5.8g, fibre 21g, proteine 5.3g, sare 0.27g. Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Inchideti bine dupa fiecare utilizare. Certificare ecologica producator CH-BIO-004. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe lateral.
Are o utilizare versatila, fiind perfecta pentru cafetiere cu filtru sau infuzoare de ceai.
• Preparare la cafetiera cu filtru: foloseste 2 lingurite de cicoare pentru fiecare cana (125 ml) de apa. Pune cicoarea in filtrul cafetierei, apoi adauga apa: umple rezervorul cafetierei cu apa rece. Serveste cafeaua de cicoare in ceasca si savureaza, simpla sau impreuna cu lapte vegetal, lapte fierbinte sau rece.
• Preparare la infuzor de ceai: adauga 2 lingurite de cicoare intr-un infuzor sau direct intr-o cana, apoi adauga apa fierbinte peste cicoare. Lasa sa infuzeze timp de 5-7 minute, in functie de cat de intensa doresti sa fie aroma. Daca ai pus cicoarea direct in cana, strecoara lichidul inainte de consum. Poti adauga lapte vegetal sau condimente, cum ar fi scortisoara, dupa gust.
Pentru ca produsul sa-si pastreze toate proprietatile, este recomandat sa inchizi bine cutia dupa fiecare utilizare.
Acest produs este o alternativa excelenta la cafea, fiind de calitate organica certificata. Este in mod natural fara zahar adaugat si fara cofeina. Totodata nu contine gluten.