Iswari Unt de cacao bio si fairtrade Iswari

26,99 Lei
Untul de cacao Iswari provenit din agricutura ecologica si fairtrade este presat la rece pentru a-si pastra nutrientii si aroma impresionanta.
Este de asemenea bogat in vitamina E si antioxidanti.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10422 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Untul de cacao Iswari provenit din agricutura ecologica si fairtrade este presat la rece pentru a-si pastra nutrientii si aroma impresionanta.
Este de asemenea bogat in vitamina E si antioxidanti.

Se poate utiliza in minunatele retete de ciocolata si in diverse tipuri de dulciuri sanatoase, totodata untul de cacao poate fi utilizat si in cosmetica.

Untul de cacao este ideal pentru piele si buze, avand proprietati hidratante recunoscute. Se topeste putin si se maseaza pana la absorbtia in piele.

Folositi-l in loc de unt sau uleiuri normale pentru a prepara retete de ciocolata si deserturi.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Unt de cacao*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale si alune de padure), semințe de susan, ovaz(fara gluten) si arahide.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 3757kj/898kcal, grasimi 99.8g din care acizi grasi saturati 60g, carbohidrati 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare <0.01g, vitamina E 4.1mg(34.2% din VNR).

Untul de cacao Iswari provenit din agricutura ecologica si fairtrade este presat la rece pentru a-si pastra nutrientii si aroma impresionanta.
Este de asemenea bogat in vitamina E si antioxidanti.

Se poate utiliza in minunatele retete de ciocolata si in diverse tipuri de dulciuri sanatoase, totodata untul de cacao poate fi utilizat si in cosmetica.

Untul de cacao este ideal pentru piele si buze, avand proprietati hidratante recunoscute. Se topeste putin si se maseaza pana la absorbtia in piele.

Folositi-l in loc de unt sau uleiuri normale pentru a prepara retete de ciocolata si deserturi.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!