Sosul autentic Puttanesca bio Prosain este produs dupa o reteta italiana, preparat cu masline verzi, masline negre, capere si contine zahar doar in mod natural.
Rosiile proaspete din soiul "Coeur de Boeuf" sunt cultivate din agricultura ecologica franceza.
Acest sos Prosain este foarte potrivit in combinatie cu paste, adaugand-se foarte usor continutul la pastele gata fierte. Poate sa fie folosit ca sos de baza pentru diverse retete.
Se recomanda servirea a 2 portii de preparat finit din totalul de continut.
Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.
Acest sos este produs dupa o reteta autentica italiana, preparat cu masline verzi si negre, capere si contine zahar doar in mod natural.
Acest sos Prosain este foarte potrivit in combinatie cu paste, adaugand-se foarte usor continutul la pastele gata fierte. Poate sa fie folosit ca sos de baza pentru diverse retete.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.
Se recomanda servirea a 2 portii de preparat finit din totalul de continut.
Sos autentic Puttanesca eco 295g - Ingrediente: Rosii din soiul "Coeur de Boeuf"* 30%, piure de rosii* 15%, concentrat de rosii* 13%, masline* 10%(verzi*, negre*), morcovi*, ceapa*, apa, ulei de masline extravirgin presat la rece*, TELINA*, capere* 2%, busuioc*, usturoi*, sare, condimente*. (*Ingrediente din agricultura ecologica) Valori nutritionale medii per 100g: energie 485kj/117kcal, grasimi 8.8g din care acizi grasi saturati 1.2g, glucide 7.8g din care zaharuri 4.2g, proteine 1.5g, sare 0.93g. Mod de utilizare: se incalzeste la foc mic si se utilizeaza ca sos pentru paste sau in alte preparate, dupa preferinta. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in 24 ore. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe capac.