Acest pesto a fost conceput dupa o reteta autentica avand in compozitie cele doua ingrediente de baza, busuiocul si parmezanul de calitate organica. Combinatia rafinata de busuioc proaspat si branza italiana Parmigiano Reggiano iti va incanta papilele gustative si va oferi preparatelor tale un gust unic.
Acest pesto are un gust intens si parfumat de busuioc si o textura cremoasa, datorita amestecului de parmezan si nuci caju, la care se adauga semintele crocante de floarea soarelui.
Este perfect pentru a fi folosit ca sos pentru diverse retete de paste, continutul fiind suficient pentru servirea a 2 portii de preparat finit. Totodata este foarte potrivit ca si aperitiv, se intinde usor pe painea proaspata sau prajita si este ideal alaturi de legume la gratar.
Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.
Busuioc* proaspat 40%, ulei de masline extravirgin* extras la rece, ulei de floarea soarelui dezodorizat*, seminte de floarea soarelui * 7%, BRANZA Parmigiano Reggiano* (lactoza) 4%, NUCI CAJU* 4%, sare de mare, usturoi *, otet din vin alb*, suc concentrat de lamaie*. (*Ingrediente din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1892kj/459kcal, grasimi 46.6g din care acizi grasi saturati 7.9g, glucide 3.2g din care zaharuri 0.9g, proteine 5.7g, fibre 2.12g, sare 1.74g.
Este perfect pentru a fi folosit ca sos pentru diverse retete de paste, continutul fiind suficient pentru servirea a 2 portii de preparat finit. Totodata este foarte potrivit ca si aperitiv, se intinde usor pe painea proaspata sau prajita si este ideal alaturi de legume la gratar.
Combinatia rafinata de busuioc proaspat si branza italiana Parmigiano Reggiano iti va incanta papilele gustative si va oferi preparatelor tale un gust unic.
Scrie un review