Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de maslinele fara samburi, din soiul Kalamon supranumit si “Regina maslinelor”. Aceste masline carnoase si suculente se prepara dupa o reteta traditionala greceasca.
Maslinele premium, selectie Kalamon, provin din livezile de maslini ale mosiei Nikolopoulos, situata in regiunea Kalamata din orasul Messinia, Grecia.
Mosia familiei Nikolopoulos se afla la o altitudine ideala, iar maslinii se intind pe dealurile insorite cu subsol calcaros.
Maslinele intr-o nuanta frumoasa ce evoca culoarea vinului se culeg cand sunt la maturitatea ideala si se lasa la macerat in saramura. Apoi, se se adauga putin otet de vin rosu si ulei de masline, ambele produse pe mosia familiei Nikolopoulos.
Acest produs este ideal ca aperitiv sau ingredient deosebit in pizza, salate si diverse preparate culinare.
Acest produs este ideal ca aperitiv sau ingredient deosebit in pizza, salate si diverse preparate culinare.
Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de maslinele fara samburi, din soiul Kalamon supranumit si “Regina maslinelor”. Aceste masline carnoase si suculente se prepara dupa o reteta traditionala greceasca.
Masline negre eco fara samburi, in saramura, selectie Kalamon 190g - Ingrediente: 51% masline* Kalamon, apa, otet* 2,5%, sare de mare, ulei de masline extravirgin* 1%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale medii per 100g: energie 941kj/230kcal, grasimi 23.5g din care acizi grasi saturati 3g, acizi grasi mononesaturati 18.2g, acizi grasi polinesaturati 2.3g, glucide 0.9g din care zaharuri 0.63g, fibre 4g, proteine 1.6g, sare 3.5g. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui (ideal 8-19°C, RH<65%). Certificare ecologica producator GR BIO 01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.