Amestecul de condimente eco pentru carne si peste este un mix aromatic si rafinat, creat special pentru a pune in valoare preparatele tale din carne, peste sau fructe de mare.
Inspirat din traditia gastronomica mediteraneana, acest amestec imbina plante aromatice uscate cu proprietati culinare si aromatice deosebite. Este un produs de calitate superioara, obtinut exclusiv din agricultura ecologica certificata.
Contine frunze de rozmarin, cimbru, dafin, cimbrisor de gradina, oregano si salvie – ingrediente naturale care confera preparatelor tale un gust autentic, profund si echilibrat. Rozmarinul si cimbrul ofera o nota robusta si aromata, dafinul si cimbrisorul aduc prospetime si un parfum subtil, iar oregano si salvia rotunjesc amestecul cu accente usor lemnoase si condimentate.
Acest amestec versatil este potrivit atat pentru gratar, cat si pentru marinarea carnii sau a pestelui, dar si pentru preparate la cuptor, tocanite, supe sau sosuri. Se poate folosi si ca topping uscat pentru legume coapte sau garnituri. Pentru un gust intens si natural, adauga 1-2 lingurite din amestec direct in mancare, in timpul gatirii sau la marinare. Poti ajusta cantitatea in functie de preferinte.
Amestec de condimente eco pentru carne si peste 35g - Ingrediente: 30% frunze de rozmarin*, 20% frunze de cimbru*, 15% frunze de dafin*, 15% frunze de cimbrisor de gradina*, 10% varfuri inflorite de oregano*, 10% frunze de salvie*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Fara gluten. Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, glucide, zaharuri, proteine si sare. Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator IT-BIO-009. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.
Acest amestec versatil este potrivit atat pentru gratar, cat si pentru marinarea carnii sau a pestelui, dar si pentru preparate la cuptor, tocanite, supe sau sosuri. Se poate folosi si ca topping uscat pentru legume coapte sau garnituri. Pentru un gust intens si natural, adauga 1-2 lingurite din amestec direct in mancare, in timpul gatirii sau la marinare. Poti ajusta cantitatea in functie de preferinte.
Inspirat din traditia gastronomica mediteraneana, acest amestec imbina plante aromatice uscate cu proprietati culinare si aromatice deosebite.