Pastele fusilli bio din grau dur si linte Tradizioni Padane sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Sunt bogate in proteine si fibre.
Lintea face parte din familia leguminoaselor si este considerata una dintre cele mai bogate surse de proteine, continand totodata minerale precum fosforul, fierul, zincul, magneziul si fibre solubile, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt usor de digerat si indispensabile pentru scaderea colesterolului.
Printre beneficiile importante se numara stabilizarea nivelului de zahar in sange, imbunatatirea tranzitului si a secretiei biliare, intarirea sistemul imunitar si poate chiar imbunatatii capacitatea de memorare si concentrare.
Aceste paste au o culoare portocalie placuta, un miros si un gust tipic de linte si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Faina de grau dur*, pudra de linte* 20%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1445kj/344kcal, grasimi 2.3g din care acizi grasi saturati 0.6g, carbohidrati 66g din care zaharuri 1.4g, fibre 4g, proteine 15g, sare 0.01g.
Lintea este considerata una dintre cele mai bogate surse de proteine. Contine in acelasi timp minerale precum fosforul, fierul, zincul, magneziul dar si fibre solubile, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt usor de digerat si indispensabile pentru scaderea colesterolului.
Printre beneficiile importante se numara stabilizarea nivelului de zahar in sange, imbunatatirea tranzitului si a secretiei biliare, intarirea sistemul imunitar.
Aceste paste au o culoare portocalie placuta, un miros si un gust tipic de linte si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Scrie un review