Pastele fusilli bio din grau dur si fasole Tradizioni Padane sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Sunt bogate in proteine si fibre.
Fasolea face parte din categoria leguminoaselor si este recunoscuta pentru imbunatatirea starii de sanatate datorita continutului bogat de proteine, fibre solubile si insolubile, vitamine si minerale, inclusiv calciu, fosfor, potasiu, acid folic, magneziu si fier. Fasolea reprezinta un bun inlocuitor al carnii, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt potrivite pentru persoanele care adopta un stil vegetarian.
Printre beneficiile importante se numara functionarea corespunzatoare a inimii, sustinerea functiilor musculare si nervoase, ofera sanatate oaselor, sustine digestia si multe altele.
Aceste paste au o culoare maro deschis placuta, un miros si un gust tipic de fasole si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Faina de grau dur*, pudra de fasole* 20%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1172kj/279kcal, grasimi 7.3g din care acizi grasi saturati 1g, carbohidrati 57g din care zaharuri 1g, fibre 8.5g, proteine 16g, sare 0.01g.
Fasolea este recunoscuta pentru continutul bogat de proteine, fibre solubile si insolubile, vitamine si minerale, inclusiv calciu, fosfor, potasiu, acid folic, magneziu si fier. Fasolea reprezinta un bun inlocuitor al carnii, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt potrivite pentru persoanele care adopta un stil vegetarian.
Printre beneficiile importante se numara functionarea corespunzatoare a inimii, sustinerea functiilor musculare si nervoase, ofera sanatate oaselor, sustine digestia.
Aceste paste au o culoare maro deschis placuta, un miros si un gust tipic de fasole si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Brabete Liliana,
Foarte bune si gustoase.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!