Otetul balsamic de Modena bio cu densitate ≈ 1,35 de la Isolai di San Giorgio este un produs de calitate inalta ce provine din agricultura ecologica certificata.
Acest otet balsamic are cea mai mare densitate din categorie, datorita continutului ridicat de must de struguri folosit. Acest lucru echilibreaza in mod armonios aciditatea otetului din vin.
Se caracterizeaza printr-o complexitate organoleptica ale carei arome il fac unic.
Este un otet balsamic gustos, cu o textura vascoasa. Are note curate si proaspete si reprezenta o alternativa viabila la otetul standard, adaugand preparatului un gust final dulce-amarui.
Reprezinta un ingredient ideal pentru: carne rosie la gratar, branzeturi maturate, peste crud, caviar, crustacee, legume la gratar, fructe proaspete.
Must din struguri gatit*, otet din vin*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1538.8kj/367.8kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 95g din care zaharuri 91.8g, fibre 0g, proteine 0.1g, sare 0.1g.
Reprezinta un ingredient ideal pentru: carne rosie la gratar, branzeturi maturate, peste crud, caviar, crustacee, legume la gratar, fructe proaspete.
Acest otet balsamic are cea mai mare densitate din categorie, datorita continutului ridicat de must de struguri folosit. Acest lucru echilibreaza in mod armonios aciditatea otetului din vin.
Se caracterizeaza printr-o complexitate organoleptica ale carei arome il fac unic.
Scrie un review