Iswari Mix instant pentru paine bio Paleo Organic (fara gluten) Iswari

39,99 Lei
Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10574 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Review-uri (0)
Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.

Indulcita in mod natural cu faina de cartofi dulci, dar echilibrata cu faina de teff, aceasta paine este perfecta pentru cei care urmeaza o dieta paleo. Are un continut ridicat de fibre. Formula sa rezulta dintr-un amestec de ingrediente integrale, astfel ca painea preparata reprezinta un aliment incredibil de hranitor si satios.

Hrisca macinata ofera amestecului un continut semnificativ de carbohidrati si fibre complexe si in combinatie cu fulgii de ovaz ofera senzatia de satietate.

Semintele de in, pe langa faptul ca sunt o sursa excelenta de proteine vegetale si omega 3, sunt esentiale pentru a conferi painii o textura fina si asigura satietatea.

De origine asiatica, Psyllium (Plantago ovata) contine o fibra solubila derivata din invelisul semintelor acestei plante. Acestea sunt folosite pentru a forma o pulbere cu o capacitate mare de absorbtie. Este important sa cresti consumul de apa atunci cand cresti aportul zilnic de fibre.

Semintele de floarea-soarelui adauga textura preparatului, contribuind la continutul ridicat de grasimi nesaturate. Inlocuirea grasimilor saturate cu grasimile nesaturate ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange.

AJUTA LA CONTROLUL GREUTATII SI AL ZAHARULUI DIN SANGE - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, prevenind aportul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In acelasi timp, fibrele pot incetini absorbtia zaharurilor, ajutand astfel la controlul glicemiei.

CONTRIBUIE LA SANATATEA INTESTINALA - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la tranzitul normal si la functia intestinului, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.

OFERA SANATATE SISTEMULUI CARDIOVASCULAR - Fibrele din amestec, alaturi de continutul de grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange, un factor esential in sanatatea sistemului cardiovascular.

MOD DE PREPARARE: se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.

Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.

Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.
Produs in Protugalia.
Faina de teff*, seminte de hrisca*, hrisca macinata*, faina de cartof dulce*, seminte de in macinate*, seminte de floarea soarelui*, amidon tapioca*, pulbere de coaja de psyllium(Plantago ovato), drojdie uscata (Saccharomyces cerevisae)* si sare roz de Himalaya. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1623kj/387kcal, grasimi 8.3g din care acizi grasi saturati 1.1g, carbohidrati 57g din care zaharuri 2.5g, fibre 20g, proteine 11g, sare 1.1g.

Se amesteca intr-un vas continutul total al pachetului(300g) cu 350ml de apa calda si se amesteca cu o lingura timp de 1 minut pana cand se obtine un aluat gros si ferm. Se lasa aluatul sa creasca 30-45 de minute, acoperit cu un prosop umed sau cu hartie.

Apoi se pune aluatul in forma dorita sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara seminte dupa preferinta si se lasa la cuptor la o temperatura de 180° C timp de 50 de minute.

Ulterior, se lasa preparatul la racit timp de cateva minute. Produsul finit se poate felia si consuma simplu sau alaturi de unturi tartinabine, legume sau orice alte combinatii.

Acest mix pentru paine fara gluten este ideal pentru prepararea rapida a propriei paini de casa si ofera o bogata calitate nutritionala si un gust excelent.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!