Amestecul instant bio mic dejun cu ovaz fara gluten si zmeura de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.
Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.
Totodata, acest amestec instant de origine vegetala are un continut ridicat de fibre, mangan, magneziu si reprezinta o sursa de proteine, zinc si fier.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Fulgi de ovaz fara gluten* 42%, hrișca macinata*, unt de arahide crocant*(100% arahide prajite*) 10%, semințe de in macinate*, faina de arahide* 5%, semințe de floarea soarelui*, zahar de cocos*, pulbere de zmeura liofilizata* 2% și bucați de zmeura liofilizate* 1%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de migdale, semințe de susan si alune de padure.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1753kj/418kcal, grasimi 14g din care acizi grasi saturati 2g, carbohidrati 51g din care zaharuri 7.3g, fibre 12g, proteine 16g, sare 0.08g, fier 3.1mg(22% din VNR), fosfor 287mg(41% din VNR), cupru 0.3mg(30% din VNR), mangan 1.4mg(70% din VNR), potasiu 300mg(15% din VNR), magneziu 129mg(34% din VNR), zinc 1.7mg(17% din VNR).
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.