Iswari Mic dejun instant bio cu ovaz, cacao si unt alune padure Iswari + CADOU

39,99 Lei
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul din alune de padure ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10394 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Amestecul instant bio mic dejun cu ovaz fara gluten, cacao si unt din alune de padure de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul din alune de padure ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.

Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.

Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.

Hrisca macinata este al doilea ingredient al acestui produs si ofera amestecului un continut relevant de carbohidrati si fibre complexe, care in combinatia cu fulgii de ovaz sunt responsabili pentru senzatia ridicata de satietate pe care o ofera acest mic dejun.

Chia si semintele de in continute, pe langa faptul ca reprezinta o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, omega 3 si minerale precum fierul si calciul, sunt esentiale pentru a o oferi o textura cremoasa terciului.

Untul de alune de padure are un continut ridicat de grasimi nesaturate care atunci cand sunt introduse in dieta ca inlocuitor pentru grasimile saturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange. Pe langa aceste beneficii, acest ingredient adauga o textura cremoasa si o aroma speciala acestui preparat divin.

Miezul si pulberea de cacao adauga o aroma intensa acestui amestec si in acelasi timp contribuie cu aport de magneziu, fier si cupru.

ESTE RECOMANDAT PENTRU CONTROLUL GREUTATII SI GLICEMIEI - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In plus, fibrele incetinesc absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul glicemiei.

ESTE RECOMANDAT PENTRU SANATATEA INTESTINALA - Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul si functia intestinala normala, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.

ESTE RECOMANDAT PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR - Fibrele prezente in amestec, combinate cu grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Fulgi de ovaz fara gluten* 37%, hrișca macinata*, unt de alune de padure*(100% alune de padure prajite*) 13%, semințe de in macinate*, semințe de floarea-soarelui*, exotic* (semințe de cacao crude* 65%, zahar de cocos), zahar de cocos* și pulbere de cacao* 4%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de migdale, semințe de susan si arahide.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1835kj/439kcal, grasimi 19g din care acizi grasi saturati 2.7g, carbohidrati 48g din care zaharuri 10g, fibre 14g, proteine 12g, sare 0.09g, fosfor 158mg(23% din VNR), magneziu 203mg(54% din VNR), fier 3.1mg(22% din VNR), cupru 0.2mg(20% din VNR), mangan 1.2mg(60% din VNR).

Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul din alune de padure ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!