Iswari Mic dejun BIO fara zahar, cu ovaz, zmeura si unt arahide Iswari

39,99 Lei
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 360g -3% 38,79 Lei 3,60 Lei +
5 360g -5% 37,99 Lei 10,00 Lei +
Cod Produs: 10396 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Amestecul instant bio mic dejun cu ovaz fara gluten si zmeura de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios, fara zahar adaugat.

Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.

Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.

Totodata, acest amestec instant de origine vegetala are un continut ridicat de fibre, mangan, magneziu si reprezinta o sursa de proteine, zinc si fier.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Fulgi de ovaz fara gluten* 49%, hrisca macinata* 18%, unt de ARAHIDE crocant*(100% ARAHIDE prajite*) 12%, seminte de in macinate* 6%, faina de ARAHIDE*, seminte de floarea soarelui*, pudra de curmale*, pudra de zmeura liofilizata* 2%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de nuci, seminte de susan si mustar. Fara gluten.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1751kj/418kcal, grasimi 16g din care acizi grasi saturati 2.8g, acizi grasi mono nesaturati 7g, acizi grasi polinesaturati 6.2g, glucide 46g din care zaharuri 6g, fibre 11g, proteine 17g, sare 0.g, magneziu 170mg(45% din VNR**), mangan 2.7mg(135% din VNR**), fier 3.5mg(25% din VNR**), fosfor 424mg(61% din VNR**), cupru 0.5mg(50% din VNR**), zinc 2.7mg(27% din VNR**), potasiu 585mg(29% din VNR**). Valori nutritionale medii per 50g: energie 876kj/209kcal(10% din CR*), grasimi 8g(11% din CR*) din care acizi grasi saturati 1.4g(7% din CR*), acizi grasi mono nesaturati 3.5g, acizi grasi polinesaturati 3.1g, glucide 23g(8.8% din CR*) din care zaharuri 3.1g(3.4% din CR*), fibre 5.5g, proteine 8.5g(17% din CR*), sare 0g(0% din CR*), magneziu 85mg(23% din VNR**), mangan 1.4mg(70% din VNR**), fier 1.8mg(13% din VNR**), fosfor 212mg(30% din VNR**), cupru 0.3mg(30% din VNR**), zinc 1.4mg(14% din VNR**), potasiu 293mg(15% din VNR**). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal).(** Valoarea nutritionala de referinta)

Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide crocant ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!