Iswari Matcha bio sub forma de pulbere Iswari

-3%
59,99 Lei 57,99 Lei
Matcha este supranumit si regele ceaiurilor, datorita faptului ca este ceaiul verde cu cei mai multi antioxidanti, acesta fiind un tip specific de ceai japonez cultivat numai in "Tara soarelui rasare".
Este un ceai verde de tip Gyokuro, care sufera un proces foarte special de productie si este transformat intr-o pulbere cu scopul de a ne bucura de toate proprietatile ei.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10415 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Matcha este supranumit si regele ceaiurilor datorita faptului ca este ceaiul verde cu cei mai multi antioxidanti, fiind un tip specific de ceai japonez cultivat numai in "Tara soarelui rasare".

Este un ceai verde de tip Gyokuro care sufera un proces foarte special de productie, matcha fiind transformata intr-o pulbere astfel incat sa putem obtine cele mai benefice proprietati din ea.

Matcha este selectata si procesata imediat pentru a-si pastra toate proprietatile. In acest caz, matcha de la Iswari este cultivata la 400 km sud de Tokyo, departe de poluare, pe niste dealuri luxuriante.
Odata culese, frunzele de ceai Gyokuro sunt recoltate si selectate manual inainte de a fi macinate cu piatra. Preferabil se alege soiul culinar care este mai amar si mai bogat in nutrienti decat soiul ceremonial.
Gustul amar al lui matcha este rezultatul unei puteri mai mari de detoxifiere.

ISTORIA MATCHA:
Istoria Matcha este la fel de fascinanta ca si modul in care este produsa. In 1191 maestrul Zen Eisai Myōan, fondatorul Rinzai Zen, a introdus o bautura chinezeasca miraculoasa in Japonia. In cartea sa Kissa Yōjōki „Cum sa ramai sanatos consumand ceai”, maestrul Zen a scris: "Ceaiul este un medicament miraculos pentru protejarea sanatatii. Are capacitatea extraordinara de a prelungi viata si acolo unde Matcha este cultivata, oamenii traiesc o viata mult mai lunga."

Matcha a devenit un ceai pentru toata lumea insa doar o mica elita de producatori japonezi este capabila sa-l produca, fiind cea mai complicata productie de ceai din lume.

ISWARI MATCHA ESTE UNIC:
Este cultivat in regiunile primitive ale Japoniei, departe de poluare si radiatii iar recoltarea si prelucrarea se fac folosind metode traditionale. Contine mai multi nutrienti, saruri, vitamine si antioxidanti decat ceaiul verde normal: o ceasca de Matcha corespunde cu aproximativ 10 cani de ceai verde.

Acest ceai matcha respecta traditia aromei japoneze si contine mult mai multe proteine ​​decat marea majoritate a ceaiurilor matcha gasite in supermarket. Acest aspect il face mai gustos si deosebit de hranitor. Totodata are un continut ridicat de cofeina.

PROPRIETATI:
Pulberea de matcha are proprietati antiinflamatorii, este anti-bacteriana, detoxifianta, imunostimulanta si alcalinizanta. De asemenea, ajuta la reglarea echilibrului nostru intern, al pH-ului, prevenind acidozele si multe boli cronice.
Clorofila din matcha regenereaza celulele, le oxigeneaza si promoveaza un echilibru sanatos al bacteriilor intestinale. De asemenea, relaxeaza muschii si este un puternic agent anti-imbatranire, promovand eliminarea radicalilor liberi si a toxinelor.

Iswari Matcha este un bun aliat pentru purificarea si detoxifierea corpului nostru. Revitalizeaza, stimuleaza si energizeaza. Are un efect stimulator, fara efectele secundare nedorite ale cofeinei cauzate de cafea si ne ajuta sa fim atenti si concentrati.

Totodata, are un efect de drenaj, prevenind retentia de lichide si celulita. Imbunatateste starea de spirit, combate stresul si este un antidepresiv natural, Matcha continand de pana la 5 ori mai multi neurotransmitatori L-teanina decat ceaiul verde normal.

IMBUNATATESTE CIRCULATIA - Polifenolii combat hemoroizii, picioarele umflate si celulita.
IMBUNATATESTE MEMORIA SI CONCENTRAREA - L-teanina promoveaza productia de dopamina si serotonina. Aceste doua substante imbunatatesc starea de spirit, stimuleaza memoria si promoveaza concentrarea.
ESTE BUN PENTRU PIELE - Protejeaza impotriva razelor UV, a arsurilor solare si a imbatranirii.
ESTE PUTERNIC ANTIINFLAMATOR - Bogat in antioxidanti, care ajuta la prevenirea degenerarii celulare si la combaterea stresului oxidativ, a radicalilor liberi si a imbatranirii premature.
STIMULEAZA ORGANISMUL - Ajuta la pierderea in greutate.
DETOXIFICA ORGANISMUL - Deoarece clorofila si antioxidantii ajuta la eliminarea toxinelor.
INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR - deoarece catechinele au proprietati antibiotice.

UTILIZARE:
Pentru a profita din plin de proprietatile puberii matcha Iswari se adauga pur si simplu o lingurita de matcha intr-o ceasca, apoi se toarna o picatura de apa fierbinte la aproximativ 80°C(sub punctul de fierbere) si se amesteca cu o lingurita(preferabil una de lemn) pana ce amestecul devine uniform si spumos. Apoi se toarna restul de apa, se amesteca si se savureaza aceasta bautura straveche.

Produsele Iswari sunt concepute tinand cont de ritmul agitat al vietii moderne, de aceea retetele nu sunt doar delicioase, ci si usor de preparat. Poti face o bautura excelenta de detoxifiere Matcha adaugand o jumatate de lingurita de pudra verde Matcha la un smoothie, suc de fructe sau o supa.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Pulbere de matcha*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci si semințe de susan, dar nu contine gluten.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1353kj/323kcal, grasimi 3.1g din care acizi grasi saturati 0.8g, carbohidrati 36.8g din care zaharuri 0.9g, fibre 32.4g, proteine 20.8g, sare 0.03g, vitamina C 162.9mg(203.6% din VNR), magneziu 197.9mg(52.8% din VNR).

Matcha este supranumit si regele ceaiurilor, datorita faptului ca este ceaiul verde cu cei mai multi antioxidanti, acesta fiind un tip specific de ceai japonez cultivat numai in "Tara soarelui rasare".
Este un ceai verde de tip Gyokuro, care sufera un proces foarte special de productie si este transformat intr-o pulbere cu scopul de a ne bucura de toate proprietatile ei.

Pentru a profita din plin de proprietatile puberii matcha Iswari se adauga pur si simplu o lingurita de matcha intr-o ceasca, apoi se toarna o picatura de apa fierbinte la aproximativ 80°C(sub punctul de fierbere) si se amesteca cu o lingurita(preferabil una de lemn) pana ce amestecul devine uniform si spumos. Apoi se toarna restul de apa, se amesteca si se savureaza aceasta bautura straveche.

Produsele Iswari sunt concepute tinand cont de ritmul agitat al vietii moderne, de aceea retetele nu sunt doar delicioase, ci si usor de preparat. Poti face o bautura excelenta de detoxifiere Matcha adaugand o jumatate de lingurita de pudra verde Matcha la un smoothie, suc de fructe sau o supa.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!