Hanf & Natur Faina de canepa bio Hanf & Natur

-8%
24,99 Lei 22,99 Lei
Aceasta faina bio are un continut de proteine de aproximativ 30%. Este o faina de inalta calitate, pur vegetala, care a fost obtinuta prin procesul de presare al semintelor si de obtinere a uleiului de canepa.
Datorita procesului de macinare delicat, aceasta faina isi pastreaza in continuare toti nutrientii importanti. Acest produs este recunoscut si pentru nivelul ridicat de fibre, aproximativ 50%.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10002 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Faina de canepa bio Hanf & Natur este de calitate superioara, bio si raw vegan, fiind obtinuta prin agricultura ecologica certificata.

Faina din seminte de canepa comestibile este ideala pentru coacere si gatit, deoarece confera mancarii un gust placut de nuca si serveste ca o sursa valoroasa de proteine.
Faina de canepa are o proportie mare de fibre dietetice.

Inlocuieste 8-10% din faina de cereale cu faina de canepa si continua prepararea mancarurilor preferate ca de obicei.
De asemenea, este o alternativa sanatoasa si gustoasa pentru gatirea supelor si a sosurilor.

Semintele de canepa sunt practic lipsite de gluten si vegane, insa cu toate acestea pot sa contina elemente straine precum boabele de grau.

Se foloseste in bucatarie la prepararea alimentelor, supelor, sosurilor si bineinteles pentru obtinerea de produse de panificatie si patiserie, oferind un gust rafinat si delicat.

Utilizata in preparea mancarii si a produselor coapte, ofera un gust placut de nuci.

Regula generala pentru utilizarea fainii de canepa in produse de patiserie este ca sa inlocuiasca pana la 10% din faina conventionala de cereale.

Certificare ecologica producator DE-OKO-013. Produs in Germania.
Faina de canepa*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Este posibila contaminarea incrucisata cu gluten.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1253kj/303kcal, grasimi 8.1g din care acizi grasi saturati 0.9g, carbohidrati 3.1g din care zaharuri 3.1g, fibre 49g, proteine 29.9g, sare 0.04g.

Aceasta faina bio are un continut de proteine de aproximativ 30%. Este o faina de inalta calitate, pur vegetala, care a fost obtinuta prin procesul de presare al semintelor si de obtinere a uleiului de canepa.
Datorita procesului de macinare delicat, aceasta faina isi pastreaza in continuare toti nutrientii importanti. Acest produs este recunoscut si pentru nivelul ridicat de fibre, aproximativ 50%.

Se foloseste in bucatarie la prepararea alimentelor, supelor, sosurilor si bineinteles pentru obtinerea de produse de panificatie si patiserie, oferind un gust rafinat si delicat.

Utilizata in preparea mancarii si a produselor coapte, ofera un gust placut de nuci.

Regula generala pentru utilizarea fainii de canepa in produse de patiserie este ca sa inlocuiasca pana la 10% din faina conventionala de cereale.

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!