Pesto-ul bio din nuci La Macina Bio este produs in mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai buna calitate. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Acest pesto este foarte cremos si are un gust intens de nuci, fiind un produs foarte versatil ce se poate folosi atat la aperitive, feluri de baza dar si la deserturi.
Este perfect pentru a fi folosit ca si ingredient ce va oferi un plus de gust retetelor de paste, lasagne si in special pastelor cu umplutura. Este de asemenea foarte potrivit si ca desert, intins pe paine prajita si crackers, in forma lui pura sau alaturi de un gem de foarte buna calitate.
Certificare ecologica producator IT-BIO-007. Produs in Italia.
Ulei de masline extravirgin*, caju*, nuci* 30%, sare de mare, corector de aciditate: acid lactic. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la caju si nuci.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 3004kj/728kcal, grasimi 70g din care acizi grasi saturati 9.6g, carbohidrati 12g din care zaharuri 2.6g, proteine 11g, sare 0.8g.
Acest pesto este foarte cremos si are un gust intens de nuci, fiind un produs foarte versatil ce se poate folosi atat la aperitive, feluri de baza dar si la deserturi. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Este perfect pentru a fi folosit ca si ingredient ce va oferi un plus de gust retetelor de paste, lasagne si in special pastelor cu umplutura. Este de asemenea foarte potrivit si ca desert, intins pe paine prajita si crackers, in forma lui pura sau alaturi de un gem de foarte buna calitate.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.
Scrie un review